Miért történik mindig ugyanaz?
Figyelt kérdés
13/L vagyok, nincsenek fiú barátaim, mert mind belém szeret. Nem vagyok szép, inkább átlagos. Nem vagyok az a plázacica sem, utálom a rózsaszínt is. Volt már hogy megkérték a kezem. Ilyenkor olyan rosszul érzem magam mert a több éves barátságunknak annyi, és eltávolodunk egymástól. Utálom ezt a helyzetet. Mit csináljak hogy ne történjen meg?
Trollok válaszát lepontozom sorry...
2013. aug. 28. 22:36
1/5 anonim válasza:
13 évesen megkérték a kezed ? Huh .. szuper. :) Nem tudsz ez ellen semmit se tenni. Nem mondhatod meg egy olyan személynek akit pl most ismersz meg hogy úgy leszünk barátok ha nem szeretsz majd belém .. fogadd el, hogy szép vagy :D
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Amúgy kb. 10 éves voltam amikor megkértek. Gondolhatod a reakcióm :D
Nagyon nehezen leszek szerelmes, nem volt még barátom sem ( amit mondjuk nem bánok )
2013. aug. 28. 22:51
3/5 anonim válasza:
Nem is baj ha nem bánod. Ne légy te is olyan mint a többi .. Most olvastam egy kérdést, ahol egy 14 éves csaj kérdezte lehet-e terhes .. asd :D
4/5 A kérdező kommentje:
Úristen...
Nem akarok olyan lenni. Jól elvagyok így is :D
2013. aug. 28. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!