Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik mindig ugyanaz?
Lassan kezdek teljesen kiakadni, mert akárhányszor megismerkedem egy pasival, akivel már az elején "egy húron pendülünk", és még el is kéri a számom, hogy majd felhív, valahogy mindig megáll itt a dolog. Én nem tudom, de már néha az az érzésem, hogy velem van a baj. :S Tényleg elkényelmesedtek volna a mai pasik??? Úgy értem, kb. már ott tartunk, hogy a lánynak kell lépnie. Hiába, hogy esetleg megvolt már a szikra... Próbáltam már a rávezetést, de egyszerűen semmi nem történik... Sőt még én leszek a nyomulós, amit igyekszem azért elkerülni. Nem vagyok pesszimista, de ez egyszerűen nem normális, hogy csak ilyen férfiegyedet tudok kifogni.
Mit tegyek, ha megint ilyenhez van dolgom?
Köszi előre is 21/N.
azér remélem az az egy húgon pendülés erősen idézőjelbe van...
az egy húron pendülés az súlyos dolog, ne dobálózz vele hogy mindenféle emberrel te egy húron pendülsz.. én kb 2 emberrel pendülök 1húron pedig "ismerek" párszázat..
te meg azzal jössz hogy akárhány jött-ment telefonszám cserélős pasival egy húron pendűlsz.. azok nem jönnek veled össze meg bla-bla..
ha megint ilyen beszari alakkal van dolgod akkor küldd erősebben a jeleket.. a nőnek ez a feladata, flörtölni, jeleket küldeni. a férfi meg majd kezdeményez. ennyi
Hát talán lehet h Te képzeltél többet h lesz vlmi folytatás.. Ha meg a szikra is megvolt az lehet h a Te részedről..Amúgy meg lehet h csak eljátszotta azt, h mennyire bejössz neki,szal csak játszott veled, úgy mint néhány csaj a pasikkal,persze tisztelet a kivételnek. De ez is benne lehet a dologban..
A számod meg lehet h azért kéri el, h +legyen neki és ha nem jön össze mással akk ott leszel te..
Igen, elkényelmesedtek. Talán nézegess az idősebb korosztályban, a mai fiatalság az interneten éli az életét. Mint valami kirakatban facebookon vagy myvipen kinéznek maguknak valakit és igy alakitják ki a kapcsolataikat. Msnen beszélgetnek egy kávézó helyett... már nincs meg a személyes találkozás varázsa.... :(
Minden nő megérdemli, hogy udvaroljanak neki egy kicsit. ne hagydd magad, kicsit dolgozzanak meg érted, többet érsz majd a szemükben később. Ha te nyomulsz abból semmi jó nem sülhet ki(tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!