Ez miért történik velem ismerkedési problémák (? )
Az lenne a problémám ,h nagyon vágyom 1 kapcsolatra nem feltétlenül egy monogám ,tartós kapcsolatra ,de már nagyon hiányzik ,h valakit átöleljek ,hozzábújjak,érezzem ,h a karjaiba zár,ráfeküdjek a mellkasára stb..
De mikor arra kerül a sor ,h p.l elkezdek ismerkedni egy esetleges "jelöltel" és kicsit komolyabbra fordulnak a dolgok azaz kimondottan egy randit beszélünk meg egyszerűen bepánikolok és eltűnök a balfenéken ,hirtelen megszakítom vele a kapcsolatot.Nem értem magamat pedig eléggé szépnek,helyesnek mondott emberi lény vagyok.Sokszor hitegetem magam ,h egyáltalán nincs szükségem senkire simán elvagyok egymagam is mert magamnak való vagyok bla bla ennek ellenére a lelkem mélyén eléggé elkeseredett vagyok és a valóság az ,h rettenetesen hiányzik már és borzasztóan magányos vagyok ,de ez nem azt jelenti ,h elvakultan minden áron bele akarok kerülni már egy kapcsolatba.Csak hiányoznak a testi együttlétek,érintések,gyengédség és netán ,ha úgy alakul akkor a szerelem is.Már másfél 2 éve nem szexeltem senkivel ti kibírnátok ?:3 És kapcsolatban is k.b 5-6 éve voltam utoljára 25 vagyok jelenleg
Szerintem se írjatok, még 25 év belefér partner nélkül,,,,
Ha nem ismerkedsz, semmi nem változik, és ez itt nem egy rossz lehetőség, nekem már párszor sikerült.
Kb szóról szóra leírtad azt az állapotot amiben én is vagyok (és még sokkal itt az oldalon).
Legvalószínűbb oka az önbizalomhiány és önértékelési zavar, valamint a másik felé érzett megfelelési kényszer amit szinte azonnal taccsra tesz az önmagadról alkotott ferde kép gondolata.
Sokszor én is szándékosan eltaszítok valakit magamtól csak mert folyamatosan azt lebeg a szemem előtt, hogy úgysem lennék számára minden tekintetben megfelelő, ezzel esélyt sem adva a másiknak ennek eldöntésére.
A megoldásra még nem igazán jöttem rá, valószínű egy alapos környezetváltozásra lenne szükség, valamint arra, hogy önmagamat és saját értékeimet ne mások feltételezett véleményére alapozva határozzam meg, hanem tudatosítsam magamban azt, hogy mások sem jobbak mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!