Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 30-es,40-es nők ismerkedési...

30-es,40-es nők ismerkedési lehetőségei valóban reménytelenek? (40-es F vagyok)

Figyelt kérdés

Valóban csak egy sztereotípia, hogy 30-on túl egy nő már senkinek sem kell, 40-en túl pedig olyan mintha már nem is létezne?? Egy idősebb embernek nehezebb társat találni. És hangsúlyozom ez itt most nem az egyéjszakás kaladot kereső és a kapcsolatteremtés etikájának (ha létezik még ilyen) minden szábályát be nem tartó valóságshow szereplőkről szól. Hanem a szó jó értelmébe vett átlagos....emberekről.

40-es F vagyok. Pont ilyen nőt keresek, de vagy én vagyok szűk látókörű vagy a nők nincsenek a nyilvánosság előtt, de még nem láttam olyan nőt, aki ismerkedne! Lehet, hogy szégyen ez a külvilág felé nekik? Ez elítélendő, ha elváltak, egy-két gyerekkel és nincs párjuk?

Nők, hol vagytok?

[link]

2014. febr. 24. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáltad már társkereső oldalon? Én ott ismertem meg a párom, 38 és fél éves hölgy volt akkor és azóta nagyon boldog család vagyunk! :-)
2014. febr. 24. 16:17
 2/4 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:

Nem hiszem.Én olyat is láttam már,hogy 38 éves elvált nő,akinek volt egy gyereke hozzáment egy 24 éves sráchoz.Mondjuk én ilyen korú nővel csak szexkapcsolatba mennék bele.

23/F

2014. febr. 24. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Anyu (42) példájából kiindulva talán nincs idejük ismerkedésre munka, tanulás és háztartásvezetés közepette.. Ő ráadásul társkeresőre sem akar regisztrálni, mert fél a csalóktól.
2014. febr. 24. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Talán annyival nehezebb, hogy ennyi idősen többen élnek már párkapcsolatban és sok helyen ennek a korosztálynak nagyon sok szórakozási lehetősége sincs, vagyis inkább nincs olyan szórakozóhely, ahol ismerkedhetnének.

Meg olyan is van, akinek már ennyi idősen annyira elege van a kapcsolatokból, hogy nem is akar ismerkedni.

Azért én azt látom, hogy a legtöbb 30-on fölüli nő ha nagyon akar, azért talál magának párt. De még akár 50 körül is, épp a minap találkoztam két példával is erre.

Szerintem meg lehet próbálni neten, különféle fórumokon ismerkedni esetleg, a közös érdeklődés adja a közös témát is.

2014. febr. 24. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!