30-es,40-es nők ismerkedési lehetőségei valóban reménytelenek? (40-es F vagyok)
Valóban csak egy sztereotípia, hogy 30-on túl egy nő már senkinek sem kell, 40-en túl pedig olyan mintha már nem is létezne?? Egy idősebb embernek nehezebb társat találni. És hangsúlyozom ez itt most nem az egyéjszakás kaladot kereső és a kapcsolatteremtés etikájának (ha létezik még ilyen) minden szábályát be nem tartó valóságshow szereplőkről szól. Hanem a szó jó értelmébe vett átlagos....emberekről.
40-es F vagyok. Pont ilyen nőt keresek, de vagy én vagyok szűk látókörű vagy a nők nincsenek a nyilvánosság előtt, de még nem láttam olyan nőt, aki ismerkedne! Lehet, hogy szégyen ez a külvilág felé nekik? Ez elítélendő, ha elváltak, egy-két gyerekkel és nincs párjuk?
Nők, hol vagytok?
Nem hiszem.Én olyat is láttam már,hogy 38 éves elvált nő,akinek volt egy gyereke hozzáment egy 24 éves sráchoz.Mondjuk én ilyen korú nővel csak szexkapcsolatba mennék bele.
23/F
Talán annyival nehezebb, hogy ennyi idősen többen élnek már párkapcsolatban és sok helyen ennek a korosztálynak nagyon sok szórakozási lehetősége sincs, vagyis inkább nincs olyan szórakozóhely, ahol ismerkedhetnének.
Meg olyan is van, akinek már ennyi idősen annyira elege van a kapcsolatokból, hogy nem is akar ismerkedni.
Azért én azt látom, hogy a legtöbb 30-on fölüli nő ha nagyon akar, azért talál magának párt. De még akár 50 körül is, épp a minap találkoztam két példával is erre.
Szerintem meg lehet próbálni neten, különféle fórumokon ismerkedni esetleg, a közös érdeklődés adja a közös témát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!