Ki mit szólna egy ismerkedési esthez a gyiken?
Figyelt kérdés
Amikor csak ismerkedéssel kapcsolatos kérdések lennének feltéve. Lányok is aktivizálnák magukat!2014. febr. 5. 19:41
2/13 anonim válasza:
akkor fél Debrecen itt ülne a gép előtt!!!
3/13 anonim válasza:
És hogy zárod ki a trollokat? :)
4/13 Ahol megállt az idő válasza:
Szerintem itt minden nap ismerkedési est van.
5/13 anonim válasza:
és hogy gondolod? megyékre vagy témákra lenne feltéve kérdés?
6/13 anonim válasza:
4-es jól írta! :D Aki akar úgy is kiír egy kérdést.
7/13 anonim válasza:
Akkor már inkább ismerkedjetek egy kérdés alatt, de ne legyen egyszerre csillió ilyen kérdés feltéve...
8/13 anonim válasza:
Nem vehetnék részt. Mindenki velem akarna ismerkedni. :D
F
9/13 anonim válasza:
Írj a modiknak, azt vagy tetszik a népnek, vagy nem. Én a magam részéről kételkedek benne, hogy átütő sikere lenne, de ne nekem legyen igazam.
10/13 Mr. Truth válasza:
A gyakorikerdesek hu arra jött létre hogy az emberek anonim embereknek tehessenek fel kérdéseket és ne érezzék cikinek a kérdést. Ezzel az erővel a regisztracional Saját kép lakcím és személyigazolvány leírása is kötelező lehetne... És pont az anonimitas megszűnte miatt mentek el értelmes emberek is( kriszti, kitti, Flóra, Shevy, soul, jaguarstbstb.) innen és nyertek ezáltal teret a sok idétlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!