Nem értem, miért nincs barátom.!? ( adottságaim alul)
Figyelt kérdés
Tehát:15 éves vagyok, ritkán vannak pattanásaim,de nem gusztustalan a bőröm,átlagos magasságú vagyok(168)a testalkatom szerintem nem vészes(65 kg), a csípőm elég széles csak, de jól öltözködök hozzá( szerintem nem észlelhető a csípőprobléma kívülről)
Az arcom szerintem gyönyörű alapjáraton, nagy szempillák kék szem...na de mindegy is!Hiaba..ha meg soha nem tetszettem senkinek..egy luzernek se es jofej is vagyok(sokan mondták)...
2014. ápr. 6. 08:38
21/22 anonim válasza:
Látom kérdező téged itt alaposan elintéznek. :D Hagyjátok már szegényt! Ráadásul igazatok sincs. 17-es: a fiúk ebben a korban LEGFŐKÉPPEN a kinézetet nézik! Nem találkoztam még olyan fiúval, aki 15 évesen komoly kapcsolatra vágyna. Ugye a fiúk később érnek, mint a lányok. Hát ez itt is látszik! Nekik 15-16 évesen csak az a lényeg; hogy mutogathassák a haveroknak, hogy milyen jó csajuk van -.- (mármint a többség) Akinek nem inge, ne vegye magára ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!