Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem értem, miért nincs barátom...

Nem értem, miért nincs barátom.!? ( adottságaim alul)

Figyelt kérdés

Tehát:15 éves vagyok, ritkán vannak pattanásaim,de nem gusztustalan a bőröm,átlagos magasságú vagyok(168)a testalkatom szerintem nem vészes(65 kg), a csípőm elég széles csak, de jól öltözködök hozzá( szerintem nem észlelhető a csípőprobléma kívülről)

Az arcom szerintem gyönyörű alapjáraton, nagy szempillák kék szem...na de mindegy is!Hiaba..ha meg soha nem tetszettem senkinek..egy luzernek se es jofej is vagyok(sokan mondták)...

2014. ápr. 6. 08:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is 15 vagyok, és nekem sincs még barátom, mert nagyon válogatós vagyok :D Jo, volt "pár" fiú, akinek bejöttem, de ők meg nekem nem jöttek be :/ Sokszor a kinézetük, de volt, amikor a stílussal volt a baj. Szóval én most ölbe tett kézzel várom a szőkeherceged (aki nem létezik) és addig várok, amíg 50 éves leszek és akkor se gyerekem, se családom, ezért örökbefogadok 48 cicát, és macskás néni leszek :D
2014. ápr. 6. 09:18
 12/22 A kérdező kommentje:
#11 :DDD koszi:) de komolyan..ez biztato volt bar nem ertem miert de tenyleg koszi most jobb kedvem lett
2014. ápr. 6. 09:29
 13/22 QueenRavenna ***** válasza:
100%
Mert buta vagy.
2014. ápr. 6. 09:31
 14/22 anonim válasza:
100%
Én 18 éves vagyok és csak egy komolyabb kapcsolatom volt eddig, pedig én se vagyok ronda, lehet emiatt egoistának tartani, de szerintem azért mindenki tisztába van vele, hogy milyenek az adottságai... Én 169 cm és 52 kg vagyok... Nálam talán az a baj, hogy csendesebb, visszahúzódóbb vagyok... De szerintem tényleg igaz az, hogy a legváratlanabb pillanatban fog beállítani valaki, amikor nem is számítanál rá:)
2014. ápr. 6. 09:39
 15/22 A kérdező kommentje:
#13 ezt most igy...nem ertem..lehet hogy a butasagomnak tudhato be..dee ez hogy jott vagy honnan sikerult ezt a kovetkeztetest levonni..na mindegy legyen szep napod
2014. ápr. 6. 09:51
 16/22 anonim ***** válasza:
Duci vagy. És nem is kék a szemed.
2014. ápr. 6. 10:09
 17/22 Ywerd ***** válasza:
Hölgyeim,uraim és kedves kérdező.Ebben az életkorban ha jól nézel ki,vagy akár rosszul nem számít.A lényeg hogy megközelíthető légy.Akármilyen hihetetlen a fiúk ebben a korban ezt sokkal többre értékelik mint a jó alakot vagy a kék szemet.És ahogy leírták előttem,már a kérdésfeltevés is utal a saját magadról alkotott véleményedre (te szépnek gondolod magad,az alapállásod és a kommunikációd is ehhez igazodik).Nos,így ketrecbe zárod magad.Adj lejjebb kicsit az igényeidből,és az egódból,légy kedves,és kezdj el érdeklődni a másik ember iránt (ne csak "falból" társalogj). Remélem segítettem 33F
2014. ápr. 6. 10:21
 18/22 anonim ***** válasza:
Én fiu vagyok, én sem nézek ki rosszul, de nincs barátnőm. Velem az a baj hogy csendesebb vagyok, ritkán ismerkedek, lehet hogy nálad is ez a gond ;)
2014. ápr. 6. 18:26
 19/22 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 7. 15:42
 20/22 anonim ***** válasza:

"gyönyörű arcom van"

ez nem ego?

Elég lett volna az hogy "átlagosnak vagy kicsit szebbnek tartom az arcom"...

2014. ápr. 7. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!