Fiatal nő, idősebb férfi. Hogyan közeledjen a nő, ha komoly kapcsolatot szeretne? (24/L)
Most mit szídjátok szegényt?
Lehet h a kérdező egy koravén, 40-es években ragadt régimódi , öreges kinézetű nő....aki majdnemhogy 50 évesnek is nézhet ki...
Kedves Kérdező:)
Nem tudtad? :) EZ itt Magyarország, 2014. Ébresztő, az emberek 98%-a fásult, életunt, magába forduló ember.
Én azt mondom, ha tetszik az a férfi, akkor tudasd vele, finoman hogy szimaptizálsz vele, ne félj a "kudarctól":)
Jó?:) Azt, hogy a többség mit mondd, sz..rd le. A TE ÉLETED, TE ÉLED! Meddig tarthat a kapcsolatotok majd? AMEDDIG annak tartani kell! Nincs egy egységes recept semmire, semmi sem biztos a világban. De amíg tart, sok boldogságot! Ne félj megtenni az első lépést! Ha meg nem jön össze, akkor tanultál belőle, lelkileg érettebbé váltál. Vesztenivalód? SEMMI. Sok sikert:)
40/F
Én 3 éve egy 29 éves korkülönbséges kapcsolatban élek. Kezd elegem lenni, mert sokszor másra vágyunk...már meg is csalt, azóta is csajozik.
Szerintem, a normális, nem fog veled kikezdeni, mivel fel tudja mérni a helyzeted. Ha könnyen beadja a derkát, hidd el másokkal is könnyen tovább ál (lásd nálunk)
Szerintem, ha szeretitek egymást akkor összejöhet a dolog. Engedd, h kezdeményezzen. Annyi szerintem belefér, h esetleg valamiben segítségét kéred, az nem nyomulás, de mégis egyfalyta kontaktus.
A közös barátotok is segíthet, h beletegye finoman a fülébe, h "itt van ez a szép, és rendes lány...")
Esetleg elmehetnétek hármasban, vagy többes magatokkal valahova, az mégsem olyan direkt randi.
Kérdező, nekem nagyon tetszett a reagálásod az első 4 üzenetre, teljesen igazad van! Bár az 1. és a 4. még aránylag kulturáltan mondott véleményt.
Igazad van, hogy nem normálisak azok a dolgok, amiket írsz.
Külső szemlélőkét viszont úgy látom, ez a korkülönbség tényleg sok. Neked elvette az eszed, ezért nem érzed soknak. Tényleg a te életed, lehet próbálkozni, de ez a korkülönbség szerintem sok területen elő fog jönni, ha komoly kapcsolat is lesz belőle. De ha vállalod, akkor hajrá. De azért érdemes lenne józanul átgondolni az egészet, a korkülönbség miatt felmerülhető problémákat, és ha ezekkel együtt vállalod, akkor oké.
Egyébként tényleg nem értem, miért nem lehet normálisan, kulturáltan megfogalmazni egy véleményt, mint ahogy én is tettem. A válaszolók nem gondolnak bele, hogy egy érző ember olvassa, akinek írják. Az ilyen "ostoba vagy" és hasonló kommentekkel nem érnek el semmit, de ha normálisan leírnák a véleményüket, annak talán még eredménye is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!