Bromsie486 kérdése:
Beleszerettem egy lányba mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Tegnap megismertem egy lányt élőbe PlayIT-n. Ő egy cosplayes volt egy dota 2 karaktert játszott. Mikor megláttam nem tudtam levegőt venni nagyon megtetszett volt már barátnőm, de hozzá foghatót még nem láttam. Odamentem hozzá elbeszélgettem vele, fotóztam, csináltunk közös képet ahol majdnem megpuszilt :D Sajnos neki van egy barátja, de elég gyenge a kapcsolatuk. Miután hazajöttem facebookon bejelöltem a lányt és beszélgettem vele. Nagyon szeretem, és ő is engem, úgy érzem. Bármit megtennék érte mit tegyek? :) A válaszokat előre is köszönöm.2014. ápr. 27. 11:28
1/15 anonim válasza:
beszélgess vele még, ismerd meg jobban, várd meg míg szakít a barátjával és szabad a pálya
2/15 A kérdező kommentje:
És mi lesz, ha nem szakítanak? Nagyon tetszik életem nője nagyon hozzám illik szeret gamelni, okos, szép, tökéletes.
2014. ápr. 27. 11:31
3/15 A kérdező kommentje:
16/f
2014. ápr. 27. 11:31
4/15 anonim válasza:
"Tegnap megismertem" "Nagyon szeretem"
Egy nap alatt? XD
Nőj fel!
5/15 A kérdező kommentje:
Hidd el, szerintem nem tudod milyen érzés :) Olyan kellemes volt élőbe beszélgetni egy olyan lánnyal aki viszonozza az érzéseidet, humoros okos, szép, megértő. A kérdés meg nem ez volt, hanem az, hogy mit tegyek az első válaszolónak köszönöm a választ.
2014. ápr. 27. 11:36
6/15 anonim válasza:
"és ő is engem"
Ezt nem tudhatod.
"gyenge a kapcsolatuk."
Majd kiderül.
Ha nem szakít, akkor nem és kész.
Várd ki mit csinál, lehet én nem is akarnék ilyen barátnőt, akit 1 találkozás alatt így meg lehet ingatni a kapcsolatát illetően.
8/15 A kérdező kommentje:
Nos, kicsit félénk lány, amikor fotóztam egyet vele megkérdezte nagyon halkan, hogy belepislogtam-e, elég félénk, de nagyon tetszik. Én azt írtam úgy érzem, hogy ő is engem, nem azt hogy ő is engem, de a válaszod köszönöm. Nem dotázom, lolozom így nem tudom, de haverom mondta, hogy dota 2 karakter.
2014. ápr. 27. 11:42
9/15 A kérdező kommentje:
Igen, úgy tűnik ez a Traxex karakter volt az.
2014. ápr. 27. 11:44
10/15 anonim válasza:
azért az hogy szeret gamelni, okos és szép még elég tág kör, elég sok ilyen lány van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!