Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meg ismertem egy Pakistan fiu...

Dalika18 kérdése:

Meg ismertem egy Pakistan fiu 25 eves! Angliaba élek a szuleim - el és ö is angliaba él! Igazabol nem tudom hogy mit akar tolem! Szerintettek csak sex - re vagyik?

Figyelt kérdés
Es kb 3 hete ismerem es ha nem irok neki vissza egybol akkor csunyakat irk 1 * talakoztam vele! En szerelmes lettem bele es ö ezt tudja. Ide jön neha az ablakom alà hogy lathasuk egymast! De nem is irja hogy talakozunk meg ijenek !
2014. ápr. 12. 18:59
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Nem is ertem sajat magamat ! Mire varok talan valami csodara igy sem leszunk egyutt ugy komolyan ! ez nem kapcsolat hogy nem ttalakozunk meg hogy nem ir ! Nem igazan tudok vele talalkozni de ha azt irna gyere babam hianyzol latni szeretnelek akkor biztos hogy meg oldanam hogy tudjunk talalkozni ! De hat ezt nem ö irja hanem en irom neki mindig hianyzol szeretlek latni szertnelek ! Van amikor azt irja vissza ok! Van ojan is hogy vissza se ir ! De netan talan erre jar vagy a kozeleb akkor el megy a haz ellot kocsival es ir egy smst hogy itt van ! En meg csak ojankor csak az ablakon tudok ki nezni de ö ezt tudja !
2014. máj. 10. 01:11
 32/40 anonim ***** válasza:

Miért csak az ablakon tudsz kinézni? Szobafogság?

Nem lényeg! Magad is bevallottad, hogy nem érted saját magadat. Keress egy normális európai fiút, aki rendes veled, és ha külsőre is bejön, meglátod, hamar beleszeretsz, és egyhamar elfelejted ezt a gyökér arabot! (Már bocs, hogy ezt írom!) :)

2014. máj. 10. 11:26
 33/40 A kérdező kommentje:
Semmi baj igazad van ! Nem szobafogsag csak nem mehetek nagyom sehova mert feltenek ! Sajat magamnak csinalok rosszat mert ha vissza megyunk magyarorszagra akkor en fogok szendvedni nem ö mert en szeretem! Nem lesz ez igy jo ! Valahogy abba kell hagyni de meg nem tudom hogy hogyan !
2014. máj. 10. 12:33
 34/40 anonim ***** válasza:
Nem engednek sehová? Hát pedig ha 18 vagy, akkor már nem tilthatják meg, miért nem állsz a sarkadra?
2014. máj. 10. 16:02
 35/40 A kérdező kommentje:
Hat nem igazan ! Ha mehetek akkor is csak boltba de egyedul sehova ! Hiaba mondom nekik hogy hagy menyek nem mehetek De nem tudjak hogy van ez a Pakistan fiu ! (Meg csak az kenne hogy meg tudjak) jo lenne ha mehetnek mert akkor tudnek vele talalkozni !
2014. máj. 10. 16:20
 36/40 A kérdező kommentje:
Most ez mi nem irok neki egesz nap és ö ir nekem hogy hianyzok neki meg hogy mikor talakozunk!
2014. máj. 13. 19:54
 37/40 anonim ***** válasza:
Akár a szüleid, akár nem, 18 évesen nagykorú vagy, már illő lenne határozottnak lenned! Ne kéreckedj, hanem egyszerűen csak menj el otthonról! Ennyi
2014. máj. 13. 20:10
 38/40 A kérdező kommentje:
(Jujj) igen ? Nem merem mert akkor baj lesz es tudni fogjak hogy van ez a fiu ! En nem merek szo nelkul el menni ! ( csak attol felek hogy ezt nem fogom sokaig birni es el szökök)
2014. máj. 13. 20:54
 39/40 anonim ***** válasza:

Van ez a fiú! És? Ne ám már hogy ilyen korba ne pasizhass! Hát a szüleid nagyon konzervatívak, de attól ezt még nem szabadna, hogy téged is erre kötelezzenek! nagykorú vagy, törvényesen is saját akaratod, döntéseid lehetnek! Ne félj, mert akkor így örökre a szüleid rabságában fogsz élni! Ezt akarod?

Szerencsére én pont fordítva voltam: inkább én voltam az otthon ülő típus 18 évesen (2005-ben), szüleim kérdezték is, hogy miért nem mozdulok ki?!

2014. máj. 14. 10:44
 40/40 A kérdező kommentje:
Ertelek! Csak a duma van utana es en ara nem vagyok kivancsi !
2014. máj. 14. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!