Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meg ismertem egy Pakistan fiu...

Dalika18 kérdése:

Meg ismertem egy Pakistan fiu 25 eves! Angliaba élek a szuleim - el és ö is angliaba él! Igazabol nem tudom hogy mit akar tolem! Szerintettek csak sex - re vagyik?

Figyelt kérdés
Es kb 3 hete ismerem es ha nem irok neki vissza egybol akkor csunyakat irk 1 * talakoztam vele! En szerelmes lettem bele es ö ezt tudja. Ide jön neha az ablakom alà hogy lathasuk egymast! De nem is irja hogy talakozunk meg ijenek !
2014. ápr. 12. 18:59
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

"Mar el telt 3 nap és semmi :-( :-("

Akkor szerencséd van.

2014. ápr. 21. 07:58
 22/40 A kérdező kommentje:
Ezt hogy èrted?
2014. ápr. 21. 14:01
 23/40 anonim ***** válasza:
Mert a pakik civilizálatlan, agresszív állatok, az európai nők pedig csak dugásra (vagy állampolgárság miatt) kellenek nekik.
2014. ápr. 21. 14:45
 24/40 A kérdező kommentje:
Huuu értem ! Hat igazabol nem mondot semmi ojant vagy ara utalo jelet , csak nem jelentkezik akkor ir mikor kedve van vagy nem tudom ha irok neki egesz nap nem ir vissza neha meg csorget.
2014. ápr. 21. 17:15
 25/40 A kérdező kommentje:
Kepes lenne meg ütni?
2014. ápr. 21. 17:16
 26/40 anonim ***** válasza:
Simán, az iszlám országokban semmibe veszik a nőket, és természetesnek veszik az asszonyverést.
2014. ápr. 21. 17:21
 27/40 A kérdező kommentje:
Meg ugy is ha nagyon semmi kozunk nincs egymashoz? Feltekenyek ugye nagyon ? Kepzeld el amikor latot a fiu tesomal egybol azt mondta hogy a ferjem meg hogy szajha vagyok meg hogy hazudos. .es tenyleg a fiu bàtyàm volt
2014. ápr. 21. 17:23
 28/40 A kérdező kommentje:
En varjak rà?
2014. máj. 9. 19:27
 29/40 anonim ***** válasza:
Ne! Itt aztán bőven kiderült az írásaidból, hogy milyen! És te még ezek után bármit akarsz tőle?! Miért nem keresel olyat, aki megbecsül téged?
2014. máj. 9. 21:10
 30/40 A kérdező kommentje:
Mert szeretem! Es meg hogy naluk nem lehet az eskuvo ellot nem eletett elni ! Tegnap mar azt irta hogy mikor stb ! Hm erdekes egy ember egyszer jelentkezik aztan egesz estig semmi ! Ki probaltam valamejik naphogy nem irtam neki egesz nap este mar azt irta hogy elfeljtettem de csak mas nap irtam vissza ! Sajnos szeretem es neki is ugyan igy mondtam hogy sajnos szeretlek azt mondta a te hibad! Hm fura az egesz mar ! De en hulye meg mindig varok rà!
2014. máj. 10. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!