Kezdőoldal » Utazás » Európa » Miért akar mindenki Angliába...

Miért akar mindenki Angliába menni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 22:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Mert ott meg lehet élni abból,amit keres az ember.
2012. dec. 21. 23:06
 2/22 SzilKa ***** válasza:
Én pl nem akarok... Nekem Svájc a cél, majd később Dél-Franciaország.
2012. dec. 21. 23:18
 3/22 A kérdező kommentje:
Jó jó meg lehet, de nem csak ott, ahogy a második is mondta! :) De viszont sokan Anglia!
2012. dec. 21. 23:24
 4/22 anonim válasza:
mert angolul beszélnek a legtöbben, és az a legközelebbi angol anyanyelvü ország. am én sem akarok angliába menni.
2012. dec. 21. 23:27
 5/22 anonim válasza:
Mivel az angolt tanuljak, beszelik a legtobben masodik nyelvkent. Eleg sok magyar is el ott, es elegge gyakorlott orszag a betelepulok kezeleseben. Bar szerintem kozelsem a legjobb celorszag, de kinek mi jon be. ES egyebkent munkat is viszonylag konnyen lehet kapni, persze nem a legjobb kategoriakban.
2012. dec. 21. 23:30
 6/22 anonim ***** válasza:
Hosszabb távra én sem akarok.
2012. dec. 22. 00:10
 7/22 anonim ***** válasza:

Azért mert más nyugati országok sokáig nem nyitottak határt a munka vállaloknak.

pl Némeotrszágban kb 2 éve lehet munkát vállani, elötte munkavállalási papírt kellett kérni és csak olyanok jöhettek akik keresett diplomás munkaerö. (volt más megoldás, de ahhoz is szaktudásnak kellett lenni, mint pl hentes, hegesztö stb... és így magyar cégen keresztül voltak)

Németeknél a kisegítö munkát is németek végzik, ha meg mások akkor lenygelek, törökök. Itt akiket ismerek azok mind diplomások.

2012. dec. 22. 08:42
 8/22 anonim ***** válasza:

1. ok: Csak angolul tudok olyan szinten, hogy a szakmámban tudjak elhelyezkedni.

2.ok: Más ország nem igazán vonz. Meg aztán hiába akarok én Svájcba menni, ha a nyelvet nem tudom, mert akkor munkát sem kapok, vagy nem olyat amiből meg is élek.

3.ok: Mindig is vonzott Anglia, szeretem az országot, kultúrát, stb.

2012. dec. 22. 11:10
 9/22 anonim ***** válasza:
Olyan országba kell menni, amelyiknek a nyelvét beszéled. Mosogatni, takarítani egyik Nyugati országban sem egy nagy karrier. Én itt, Angliában olyan életet élek, amire mindig is vágytam.
2012. dec. 22. 11:13
 10/22 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

ÉS milyen életre vágytál?

Melyik városban laksz? :)

2012. dec. 22. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!