Hogy vegyem rá az ősöket, hogy kiküldjenek engem Angliába nyári nyelvtanfolyamra? Nincs valami sok pénzünk, de akár családdal is szivesebben mennék ods mintsem minden nyáron a Balatonra.
Figyelt kérdés
A legjobb az lenne, ha kimehetnénk Amerikába, azt szeretném nagyon, ha kiköltöznénk de beérem Angliával is. Szóval hogy vegyem rá hogy kiküldjenek????????2011. máj. 29. 10:55
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Ha már dolgozhatsz, menj nyári munkára és az ott keresett pénzből menj ki nyelvtanfolyamra.
Ha már eleve írod, hogy nincs túl sok pénzetek, akkor miből küldenének a szüleid? Tudod ez mennyibe kerül?
Járulj hozzá, gyűjtögess és akkor legfeljebb csak ki kellene pótolniuk.
2/5 eNerdzsy válasza:
Dolgozz jövő tavaszig és tedd félre a kereseted nagy részét.
A saját kereseteddel pedig elvileg azt csinálsz amit akarsz.
Közben ismerkedhetsz neten kint élő emberkékkel, hogy legyen biztos szállásod és segítsenek eligazodni.
Ha így teszel kint tölthetsz akár 1.5-2 hónapot is.
3/5 anonim válasza:
Ha a szüleidnek nincs rá pénzük, akkor nem fogod tudni rávenni őket. Amit Magyarországon diákként suli mellett meg tudsz keresni, abból a büdös életben nem fog kijönni egy kinti tanfolyam. Várd meg, amíg betöltöd a 18-at, érettségizz le, és utána menj ki au-pairnek vagy ha fiú vagy, keress kint munkát! Amellett már simán el tudsz járni nyelvsuliba is.
4/5 anonim válasza:
Mondjuk dolgozz meg azért a pénzért,amibe kerül.
Szerinted a semmiből ők hogyan fogják kifizetni?
5/5 anonim válasza:
Csak, h képet kapj. Két éve Londonban 60 órás tanfolyamért fizettem 100ezer forintot. Szerinted lenne arra pénzük, h ezt kifizessék és még szállást ellátást is intézzenek? Én au-pairkedtem, így volt rá szűkösen egy kis pénzem. Sajnos nekem a munkáltató beleszólt, h melyik suliba mehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!