Szeretnék kimenni dolgozni Angliába (esetleg Skóciába). Nem akar valaki csatlakozni?
Egyelőre ez még egy terv csak, de mindenképp ki fogok menni, max. aupair-ként, ha máshopgy nem. Valakit nem érdekel a dolog? Vannak lehetőségek bőven.
22/L
Hello! Én október 10-én indulok Londonba, középfokú angol nyelvtudásom van, így a szakmámban nem tudok elhelyezkedni, ezért konyhai kisegítői, takarítói, pincér, pultos, hotel állások érdekelnének, de szívesen dolgoznék gyárban is.
22/F
szia
ez az október 10 elég konkrét terv, hogyhogy pont akkor? én is mennék bárhova, kivéve gyárba, azt azért inkább mégse. nekem is középfokúm van, én lehetőlőleg úgy szeretném intézni a dolgokat, hogy nyelvtanfolyamra is tudjak járni. te mennyi időre mennél ki? esetleg végleg? én egy évre.
Szia!
Én szeptember közepén készülök ki szobalánynak. Közvetítőn keresztül készülsz kimenni?
"evcsi2 válasza:
Szia!
Én szeptember közepén készülök ki szobalánynak. Közvetítőn keresztül készülsz kimenni?"
Nem, magam intézem a dolgaim, nem bízom egyetlen lehúzós ügynökségben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!