Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meg ismertem egy Pakistan fiu...

Dalika18 kérdése:

Meg ismertem egy Pakistan fiu 25 eves! Angliaba élek a szuleim - el és ö is angliaba él! Igazabol nem tudom hogy mit akar tolem! Szerintettek csak sex - re vagyik?

Figyelt kérdés
Es kb 3 hete ismerem es ha nem irok neki vissza egybol akkor csunyakat irk 1 * talakoztam vele! En szerelmes lettem bele es ö ezt tudja. Ide jön neha az ablakom alà hogy lathasuk egymast! De nem is irja hogy talakozunk meg ijenek !
2014. ápr. 12. 18:59
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Gondolom azért kell neked, mert egy civilizálatlan paki, és manapság menő ilyen aljanépekkel járni. De pont ezért kellene elkerülnöd messzire.
2014. ápr. 13. 07:55
 12/40 A kérdező kommentje:
Nem ! Nekem nem azert kell hogy menözek vele ! En tenyleg szeretem !
2014. ápr. 13. 16:49
 13/40 A kérdező kommentje:
Ma irt nekem ! Tegnap otta de ugy hogy en irtam neki elsonek azt mondja toroljem a telefon szamat akkor utana szeret stb akkor most ez mi idegesit tesztel?
2014. ápr. 13. 21:28
 14/40 anonim válasza:

Kérdező! Tényleg teljesen komolyan mondom, hogy hagyd! Látod, hogy most is mit művel, gondolj bele, hogy mi lesz később... Tényleg ezt akarod? Egy pillanatnyi boldogság (amikor éppen jópofizik) megér annyit, hogy utána lelkileg/testileg bántson? Tudja, hogy szereted (szerintem ez csak egy hirtelen fellángolás vagy csak a tiltott gyümölcs érzése váltja ki ezt belőled), és így simán szórakozik veled.

Gondold végig, hogy kívülállóként, ha azt látnád, hogy mondjuk a legjobb barátnőddel (vagy valakivel, akit nagyon szeretsz) csinálná valaki ugyanezt (aki iránt semmit nem érzel), amit ez a srác művel veled, te mit tennél? Hagynád, hogy játszadozzon vele? Ugye, hogy nem!

2014. ápr. 13. 23:10
 15/40 anonim ***** válasza:

are you fuckin' kidding me?

felejtsd el ezt az elmebeteg barmot.

2014. ápr. 14. 10:44
 16/40 A kérdező kommentje:
Igen hat ezt konyu irni ! Sajnos nwm megy egyrol a kettore .most igen lehet hogy egy fel langolas de nem hiszem mer tobb mint 3 hete tart nem tudom hogy mit csinaljak es azt sem hogy mit akarok .
2014. ápr. 14. 11:06
 17/40 anonim ***** válasza:
Ha vetkőzteted, akkor vigyázz a robbanómellénnyel! Semmiképp nem húzd meg a kioldózsineget!
2014. ápr. 17. 12:30
 18/40 A kérdező kommentje:
Elnezèst ezt nem igazan értem !
2014. ápr. 17. 17:29
 19/40 A kérdező kommentje:
Miért kell ijen bunkonak lenni?!?
2014. ápr. 17. 17:30
 20/40 A kérdező kommentje:
Mar el telt 3 nap és semmi :-( :-(
2014. ápr. 20. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!