Letöltöttem a Walking Dead minden évadát, de nincs kedvem egyedül nézni. Van itt olyan 18-23éves lány, akinek volna kedve átjönni hozzám megnézni? 25F
Figyelt kérdés
A felajánlás csak videózásra szól, ilyen szexmániások meg perverzek kíméljenek.2014. ápr. 8. 22:19
1/12 anonim válasza:
Holnap suli :/ nem tudnam kipihenni magam
2/12 anonim válasza:
A szexmániás meg perverz csajok kérem nálam álljanak sorba.
3/12 anonim válasza:
Azt a szart? Minek? Tiszta időpocsékolás!
4/12 anonim válasza:
Csak ennyire futotta a kreativitásodból? Látod ezért nincs csajod.
5/12 anonim válasza:
A Walking Dead rohadt jó az összes részét láttam max 2-3 rész volt amikor unatkoztam.
6/12 anonim válasza:
Aki walking dead-et szid, haragot szít!!!
Egyébként honnan van meg az összes rész?? Én valamiért nem találom az 5. évadot... :P
7/12 anonim válasza:
#6 Az 5. évadot még nem adták le.
8/12 anonim válasza:
You don't say...
Tudom és azt is tudom, hogy az amc októberben fogja újra adni! Azért van a smily...
9/12 anonim válasza:
awww nekem komolyan lenne, ez olyan aranyos :D amúgy meg a walking dead-et bármikor, bárhol, bárkivel :D
18L
10/12 anonim válasza:
#8 Bocs, írásban nehezebben jön át az irónia főleg így 11 felé közeledve :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!