Szórakozóhelyre lány egyedül?
Többnyire ja.
De vannak akik hálát adnak az égnek, hogy végre nem a baránőivel van és röhögcsél hanem oda lehet végre menni hozzá, úgy nem annyira ciki ha elutasít.
:)))
Na, én is ettől féltem. Én mindig kifogom a legnagyobb szélhámosokat. Pedig ha férfi lennék és ismerkednék, én örülnék, ha egy lány egyedül van, könnyebb vele szóba elegyedni. De úgy látszik, férfiak máshogy gondolják.
ÉN 19 éves Fiú vagyok és én nem vagyok menő meg nagy legény... szóval én visszahúzódó vagyok ,de én hálát adnék az égnek ,ha egy lány egyedül lenne ,mert én nem merek oda menni ha több lány van egy helyen,mert teljesen béna vagyok.
Viszont tuti ,hogy prédának néznek és egy két bunkó pasi szerintem megpróbálna kihasználni,úgyhogy én akkor ajánlom ,hogy ha ismered a helyet és idáig nem volt vele gondod.
1-es vagyok.
Azért írtam, hogy sokan vannak akik örülnek neki és nem csak egy prédát keresnek.
De a nagyképű köcsögöket akik csak szexre mennek azokat manapság lazán kiszűröd.
:))
Igen, és az a baj, ha van egy szélhámos "fütyi" :), akkor az épp elég kitartó és erőszakos ahhoz, hogy mással ne is lehessen ismerkedni.
Debrecenről lenne szó amúgy, de annyira nem vagyok ismerős egy helyen se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!