Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szórakozóhelyre lány egyedül?

Szórakozóhelyre lány egyedül?

Figyelt kérdés
Nagyon ciki? Ismerkedni szeretnék, de nem kalandot keresek. Ez a harmadik hétvége, amikor egyetlen barátnőm se ér rá. Ha egy nő egyedül megjelenik eg szórakozóhelyen, azt prédánk tekintik?
2014. jan. 17. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2-es voltam amugy..:D és 'LOVE DEBRECEN' :P
2014. jan. 17. 19:18
 12/15 A kérdező kommentje:
9-es, te milyen helyeket szerettél? :)
2014. jan. 17. 19:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Bár barátnőkkel mentem, egyszer mégis úgy adódott, hogy egyedül maradtam egy szórakozóhelyen és nem is igazán ismertem senkit. Hát akkor valóban prédának éreztem magam és egy kicsit megalázónak is a pasik közeledését, főleg miután az ember nem jelzi érdeklődését a másik iránt, és mégis nyomulnak. Nem vagyok az a durván lekoptatós, bunkózós fajta, akkor sem , ha egy olyan fiú kezdeményez, aki elsőre nem szimpatikus, úgyhogy egy ideig elviseltem a helyzetet, de végül úgy döntöttem, hogy sok ez nekem, így nem tudok rendesen kikapcsolódni, szórakozni és inkább hazamegyek. Azóta megfogadtam, hogy egyedül semmiképp nem mennék. 21L
2014. jan. 17. 20:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Deep volt a neve, most Mix Club a Gabrinus köz-be van. Ott volt sok gyanús figura is, de mértékekkel kevésbé veszélyes debrecen belvárosa, mint budapesté :). Az aranybika mögött volt a retro, az most Vision! Sztem az elég jó hely még most is! Ha egyetemista vagy a Lovardába még jó bulik szoktak lenni szerdánként..attól függ ki a vendég DJ...Te hova jársz?
2014. jan. 17. 20:18
 15/15 anonim ***** válasza:
ja..amik a Nagyerdőn vannak szórakozóhelyek..kikötő pl..az már kicsit elvontabb, oda lehet menni tornacipőbe bátran :D..de viszont a nagyerdőre egyedül már nem biztos, hogy mennék :)..Rosszabb a neve, mint amilyen valójában..de tény, hogy sötét és mászkáltak fura alakok a 'susnyásba'..
2014. jan. 17. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!