Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen nehéz manapság...

Miért ilyen nehéz manapság ismerkedni?

Figyelt kérdés

Elcseszettnek érzem magam, hogy nem tudok majd fél év szünet után egy kapcsolatot felmutatni.

Régebben nem így ment ez...sokkal egyszerűbb volt.

Most mi van? ha egy lány átlagos, nem is kell hogy hű de szép legyen, ha már átlagos egyszerre sok pasi hajt rá.

Válogatás, ok, természetes szelekció ok. De nem értem, hogy mi történt a lányokkal...ismerkedésre totál zárkózottak, aki meg nyitott? arra rámennek egyből 10 en, és csoda hogy szegény besokall.

Társkeresők halottak, szórakozóhelyek szintúgy...brutális pasitöbblet, a lányok emg szinte falat emelnek maguk köré, és csak azzal állnak szóba akit ismernek...:/

Nem tartom magam csúnya srácnak, mások sem, és nemértek sok helyzetet, hogy miért alakul ki, és miért kapom a kosarakat.

Önbizalmam nulla, mert ahogy építek egy kicsikét is, jön egy visszautasítás, és már megint ledőlt minden.

Nem élvezem az életet egyedül, nem bírom a magányt, rosz. De Bárhogyan is küzdök, és hajtok, nem tudok rajta változtatni!

23/F

2014. jan. 9. 20:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek egyre inkább különböznek egymástól, nehezebb közös témát, programot, érdeklődést találni. Az egyetlen ami szinte mindig közös a szex és a szeretet hiánya, ezért sok kapcsolat csak erre épül.
2014. jan. 9. 20:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Te csak ne panaszkodj, azt írod mások nem tartanak csúnyának, akkor én mit szóljak? A képembe mondták, hogy torzszülött vagyok...neked legalább van esélyed, reményed. Nekem nincs semmi...
2014. jan. 9. 20:43
 3/14 A kérdező kommentje:

Jó a dumám, bárkivel megtalálom a közös összhangot. Mégis kevés.

B/szhatom hogy nézek ki, ugyanugy semmit sme tudok felmutatni kapcsolat terén.

2014. jan. 9. 20:49
 4/14 anonim válasza:
Nem tudom miért ilyen nehéz ismerkedni számodra, de én teljesen másképp látom az egészet - bár én lány vagyok. Egyetemen, koleszban is lehet ismerkedni, ott rengeteg alkalom van. Munkahelyen lehet. Akárhol. Ülsz a buszon, meglátsz egy normálisnak tűnő lányt, bemutatkozol neki, és ha nem jön össze, akkor max máshoz is odamész, mert annyi lány van a buszon :D Meg mindenhol. :D
2014. jan. 9. 20:51
 5/14 A kérdező kommentje:

Pontosan te lány vagy, sokkal könnyebb!

Már ajelenlétettel vonzod a tekinteteket 14-64 éves korig

Míg egy srác? plén? sokszor már az feldobja a napom, ha szemezek egy, hangsúlyozom EGY lánnyal. szemezést arraértem, ohgy párszor találkozik a tekintetünk. Nem komolyabb.

2014. jan. 9. 20:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a média átmosta az emberek agyát. Ez főleg a mai fiatalokra igaz, akik már kiskoruk óta a Tv-t bámulják, ahonnan árad a hülyeség. A nőkben egy olyan ideálkép alakult ki, amilyen nem is létezik. Az idős férfiaknak is csak a fiatal kell. A fiatal lányoknak meg csak az idős. Ha nem veszted el a szüzességed 14 évesen, akkor lúzer vagy...és még sorolhatnám a nagyobbnál nagyobb hülyeségeket.
2014. jan. 9. 20:55
 7/14 anonim válasza:
De attól még koleszban, egyetemen, egy ebédlőhelyen, buszon, villamoson, metrón, munkahelyen, AKÁRHOL odamehetsz egy lányhoz, és beszélhetsz vele. :D És ha beszélsz vele, akkor igazából ismerkedsz vele. Nem? :)
2014. jan. 9. 20:59
 8/14 A kérdező kommentje:

23 vagyok, és épp pár hete közölte velem egy 16 éves, hogy nehearagudjak, de túl idős vagyok hozzá.

nah akkor most hogy is van ez az idősekkel?!

2014. jan. 9. 21:00
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Már ne is haragudj, de fiúknak könnyebb!! Még mindig azért az a módi jó esetben, ha ti ismerkedtek, ti hívtok el valakit randira és nem a lányok... Mellesleg HATALMAS lánytöbblet van mindenhol, nézz végig az egyetemeken, utcán, bulihelyeken, buszon, villamoson... Ráadásul nagyon sok szép csaj van Mo.-on, míg férfiakból azért szerintem kevesebb a vonzó, bár lehet csak azért, mert kevesen vagytok. Vagy aki az, már foglalt, vagy épp 6an hajkurásszák! Ja a másik, h manapság a csajok tapadósak, szóval igazán nem értem a problémád, pláne, ha helyes is vagy.
2014. jan. 13. 19:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Pont hogy fiúból van több, fiatal korosztályban meg pláne, ráadásul az összes idősebb férfi rárepül a korosztályomra és az apakomplexusosokból sok van...

Én is hiába török és próbálkozok szakadatlan nem jön össze semmi.

Egy átlagos lány meg mosolyog egy fél percig egy szórakozóhelyen és megszólítják egy tucatnyian...

2014. jan. 13. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!