Miért ilyen nehéz manapság ismerkedni?
Elcseszettnek érzem magam, hogy nem tudok majd fél év szünet után egy kapcsolatot felmutatni.
Régebben nem így ment ez...sokkal egyszerűbb volt.
Most mi van? ha egy lány átlagos, nem is kell hogy hű de szép legyen, ha már átlagos egyszerre sok pasi hajt rá.
Válogatás, ok, természetes szelekció ok. De nem értem, hogy mi történt a lányokkal...ismerkedésre totál zárkózottak, aki meg nyitott? arra rámennek egyből 10 en, és csoda hogy szegény besokall.
Társkeresők halottak, szórakozóhelyek szintúgy...brutális pasitöbblet, a lányok emg szinte falat emelnek maguk köré, és csak azzal állnak szóba akit ismernek...:/
Nem tartom magam csúnya srácnak, mások sem, és nemértek sok helyzetet, hogy miért alakul ki, és miért kapom a kosarakat.
Önbizalmam nulla, mert ahogy építek egy kicsikét is, jön egy visszautasítás, és már megint ledőlt minden.
Nem élvezem az életet egyedül, nem bírom a magányt, rosz. De Bárhogyan is küzdök, és hajtok, nem tudok rajta változtatni!
23/F
Jó a dumám, bárkivel megtalálom a közös összhangot. Mégis kevés.
B/szhatom hogy nézek ki, ugyanugy semmit sme tudok felmutatni kapcsolat terén.
Pontosan te lány vagy, sokkal könnyebb!
Már ajelenlétettel vonzod a tekinteteket 14-64 éves korig
Míg egy srác? plén? sokszor már az feldobja a napom, ha szemezek egy, hangsúlyozom EGY lánnyal. szemezést arraértem, ohgy párszor találkozik a tekintetünk. Nem komolyabb.
23 vagyok, és épp pár hete közölte velem egy 16 éves, hogy nehearagudjak, de túl idős vagyok hozzá.
nah akkor most hogy is van ez az idősekkel?!
Pont hogy fiúból van több, fiatal korosztályban meg pláne, ráadásul az összes idősebb férfi rárepül a korosztályomra és az apakomplexusosokból sok van...
Én is hiába török és próbálkozok szakadatlan nem jön össze semmi.
Egy átlagos lány meg mosolyog egy fél percig egy szórakozóhelyen és megszólítják egy tucatnyian...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!