Miért ilyen nehéz manapság ismerkedni?
Elcseszettnek érzem magam, hogy nem tudok majd fél év szünet után egy kapcsolatot felmutatni.
Régebben nem így ment ez...sokkal egyszerűbb volt.
Most mi van? ha egy lány átlagos, nem is kell hogy hű de szép legyen, ha már átlagos egyszerre sok pasi hajt rá.
Válogatás, ok, természetes szelekció ok. De nem értem, hogy mi történt a lányokkal...ismerkedésre totál zárkózottak, aki meg nyitott? arra rámennek egyből 10 en, és csoda hogy szegény besokall.
Társkeresők halottak, szórakozóhelyek szintúgy...brutális pasitöbblet, a lányok emg szinte falat emelnek maguk köré, és csak azzal állnak szóba akit ismernek...:/
Nem tartom magam csúnya srácnak, mások sem, és nemértek sok helyzetet, hogy miért alakul ki, és miért kapom a kosarakat.
Önbizalmam nulla, mert ahogy építek egy kicsikét is, jön egy visszautasítás, és már megint ledőlt minden.
Nem élvezem az életet egyedül, nem bírom a magányt, rosz. De Bárhogyan is küzdök, és hajtok, nem tudok rajta változtatni!
23/F
az a baj, hogy neked minden áron kell egy barátnő, és a nők többsége ezt megérzi, ők nem akarnak 1 lenni a 100ból, érezni akarják, hogy valami kivételes ok az ami miatt őt választották ki, egyszerűbben lefordítva erőltetett lesz, ha egyből kiveszik a szándékaid
fogd fel úgy, hogy eddig mindig te futottál a nők után, ideje, hogy fordítva legyen, ez segíti az önértékelésedet a nőévé azonossá emelni, mert annyi biztos, hogy te is magasabb rendűnek tekinted az ellenkező nemet, mint sok férfi manapság, pedig ebből nem lesz kölcsönös tisztelet, csak a csaholó kutya és a kolbász esete
nem tudom, én mindenhol csak csajt látok. :/ alig van olyan fiú, aki bejönne, és ezt nem bunkóságból írom, de tényleg. buliban meg oké mosolygok, odajön 1-2 részeg srác, aztán inkább csak fogdosni próbálnak tánc közben, így nem csoda, ha nem jön össze semmi komoly, ha így kezditek.:D
én tényleg tisztelem azt, aki bátor és mer kezdeményezni, de sajnos legtöbbetek ha esetleg mer, akkor túl tolakodóan, és meg se várja mi a reakciónk. ja és én inkább azt tapasztalom, h a fiúk félénkek és a lányok mernek nyitni. ezért happol el minden értelmes fiút rögtön egy tucat csaj, amint felszabadul...
de nyilván én más szemszögből látom a dolgokat.:)
Igazad van,ezért nem is volt még barátom mert pont ilyen fiú nem kell akinek 100ból én csak egy vagyok.Nekem olyan kell akinek én vagyok az első ,mázlim van akkor meg szerelmes belém és csak velem akar lenni.
Minek legyek együt egy olyan fiúval aki nem akar engem csak egy lányt az meg mindegy neki ki az.Annyira elegem van a fiúkbol akiknek mindegy kikel jönek össze csak össze jöjenek valakivel mert kanosak és szexet akarnak elegem van az ilyenekből!!
Nekem se volt senkim,de nekem azért mert szerelemre vágyok és csak olyan srácal jövök össze aki szeret és nem csak dugni akar ,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!