A mai fiatalok könnyed adják magukat?
17 éves vagyok és még nem volt barátom és szűz vagyok.én megvagyok barát nélkül is nem hiányzik egy fiú se szerintetek mi a helyzet ezzel
nagyon sok korombelinek már nagyon sok barátja volt
Ti hogy áltok ehez
Az öregebbek is könnyen adják/adták magukat.
Ez egyénenként változik...
17 évesen illene a szövegkohézió jelenségével tisztában lenni. Tanulj meg fogalmazni, és logikusan felépíteni a mondandódat. Érthető, hogy amíg ilyen dolgokkal vagy elmaradva, nem vágysz párkapcsolatra.
Egyébként hogy értelmesen válaszoljak a teljesen értelmetlen kérdésedre: elég változó, hogy ki mennyire érzi magát (sokszor tévesen) érettnek arra, hogy legyen párja. A 12-16 évesek nagyrésze csak azért akar párkapcsolatot, mert cikinek érzi, hogy nincs, és fél, hogy lemarad valamiről - ami nyilván hülyeség, csak ők ezt még nem tudják. Ráérsz még fiúzni, előtted van az egész élet. Először ismerkedj meg az írásjelekkel.
Régen 17 évesen már házasok voltak az emberek, gyerekük is volt. Szóval semmivel nem rosszabbak a mostani fiatalok csak mindig mindenki a fiatalabbakat szidja.
Közeledek a 30hoz, de az én korosztályomra is mindig mutogattak.
"Régen 17 évesen már házasok voltak az emberek, gyerekük is volt."
Igen, csakhogy akkoriban érettebben is nevelték őket, kényszerültek rá, hogy hamar felnőjenek. Ma viszont egy átlag 17 éves még kis taknyos, a többségük nagyon gyerekes még, nem hogy még szülő legyen.
9:
Dehogy voltak érettebbek. Sőt...
Az meg, hogy most a fiatalok tovább szórakozhatnak és nem kell már 14 évesen felnőttként viselkedniük és fontos döntéseket hozni nem róható fel a mostani korosztálynak.
Ha régen a sokszor írástudatlan, analfabéta emberek megtudtak birkózni az élet gondjaival, akkor a mostani fiataloknak is menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!