A '80-90-00-res években miért mondták, hogy bánhatta aki akkor fiatalok közül nem a Balaton parton lakott? Jól lehetett ismerkedni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 15:54
2/3 anonim válasza:
Többek között.
A vasfüggönynek már vége volt, tele volt turistával, a gazdasági válságot meg hírből se ismertük.
Élet volt! Nem is akármilyen!
Én vendéglátós vagyok, és egyértelműen kijelenthetem, hogy az volt az aranykor.
Valószínűleg soha nem jön már vissza az a világ, az az életszínvonal, az az életmód.
Aki nem látta, az el se tudja képzelni. Azóta is, ha valakinek mesélem, mennyi ember, milyen bulik, mennyi pénz, milyen dolgok voltak, el se akarják hinni.
De ahogy mondani szokás, azokat az időket elfújta a szél.
3/3 A kérdező kommentje:
Húú második, Te vagy az én emberem! Ha szépen megkérlek leírnád nekem részletesebben kifejtve, az az akkori viszonyokat?
Köszönöm előre is!
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__515..
2013. dec. 15. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!