Lányok nem akar valaki ismerkedni egy 18éves srácal? :, (
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 12:32
2/11 anonim válasza:
Eltaláltad: nem.
De csak azért, mert a te korosztályod elég siralmas, ha fiúkat nézünk.
19L
3/11 anonim válasza:
19L..a te korosztályod is bőven siralmas....
4/11 anonim válasza:
Több érett gondolkodású és felfogású lány van az én korosztályomban, mint fiú. Ennyi idősen ti csak a nagy dudákra, meg a facebook lotyókra csorgatjátok a nyálatokat.
5/11 anonim válasza:
Az általánosítás is az érett felfogás része lenne kedves 79%-os? :)
6/11 anonim válasza:
Igen, ahogy mondod. Sajnálatos módon általánosítanom kell, 19 év tapasztalatom alapján, mind élőben, mind interneten.
Nincs kivétel, bocs.
7/11 A kérdező kommentje:
na te nagyon okos kedves 19L köszi a lenézést! eszt nevezném női logikának! attól méghogy 18 vagyok az még nem aszt jelenti hogy egy perverz csöcsökre kiváncsi gyerek vagyok..kösz erre nem vagyok rászorulva mert van barátnőm! csupán ismerkedni akarok erre te még nem is ismersz de már ast mondod hogy csöcsoket akarok látni..értelmes vagy good
2013. dec. 15. 12:52
8/11 anonim válasza:
Mindenki korosztálya lehet siralmas! Hülyeséget írsz!
9/11 A kérdező kommentje:
ez ember természete kedvessége viselkedése nem a korosztálytól függ tegyük hozzá
2013. dec. 15. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!