Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl igényes lennék? Nagy...

Túl igényes lennék? Nagy gond, ha ezeket ugyanúgy elvárom?

Figyelt kérdés

Egy csöppnyit sem szeretek izzadni, így olyan szert használok, amitől nem izzadok. Elvárom, hogy a társamnak se legyen izzadtságszaga, még nyáron sem. Undorítónak tartom..

Én is normálisan felöltözök, így elvárom, hogy a másiknak is legyen stílusa, adjon a kinézetére.

Ez csak 2 példa volt, a többi nem ennyire hangsúlyos, ezek a leglényegesebbek... Ha egy srácnak nincs stílusa, egyből leírom:S Hiába ismerkedünk később, hiába 100%-osan jó belsőleg, egyszerűen nem megy részemről. Ugyanez van az izzadtságszaggal, kiábrándító!

Nagy dolog elvárni olyat, amit én is megteszek?

2014. márc. 29. 15:44
1 2 3 4 5
 41/45 Költőnő? ***** válasza:
Paul Tailor nem tévedsz. Hacsak nem egy trollról van szó és nem szàndékosan provokál a kérdező; remekül összefoglaltad.
2014. márc. 29. 21:12
 42/45 anonim ***** válasza:

Nem, te biztos sosem izzadsz, parfümöt pisilsz, reggel felébredve rögtön qrva stílusos vagy, sőt, a hajadat sem kell megfésülnöd, mert te vagy Csipkerózsika.

Herceg megjött már? Ja, igen meg. Ő sem izzad persze. Milyen édesek lehettek együtt. :D :D

2014. márc. 30. 15:34
 43/45 anonim válasza:
Te az orvosira jársz? Ezt nem hiszem el...Oda nem járhatnak ilyen beszűkült gondolkodású, alacsony intelligencia hányadossal rendelkező emberek. Ha mégis, akkor ez a már a civilizáció végét jelenti. Isten ments, hogy valaha is praktizálj!!!
2014. márc. 30. 17:01
 44/45 anonim ***** válasza:
Dehogy orvos, messziről jött ember azt mond amit akar.
2014. márc. 30. 18:35
 45/45 anonim válasza:
Inkább ne mondjon semmit, ha hülye...de én is dinka vagyok, hogy ilyen baromságok olvasására fecsérlem az időmet. Már megyek is és többet vissza sem nézek...
2014. márc. 30. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!