Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl igényes lennék? Nagy...

Túl igényes lennék? Nagy gond, ha ezeket ugyanúgy elvárom?

Figyelt kérdés

Egy csöppnyit sem szeretek izzadni, így olyan szert használok, amitől nem izzadok. Elvárom, hogy a társamnak se legyen izzadtságszaga, még nyáron sem. Undorítónak tartom..

Én is normálisan felöltözök, így elvárom, hogy a másiknak is legyen stílusa, adjon a kinézetére.

Ez csak 2 példa volt, a többi nem ennyire hangsúlyos, ezek a leglényegesebbek... Ha egy srácnak nincs stílusa, egyből leírom:S Hiába ismerkedünk később, hiába 100%-osan jó belsőleg, egyszerűen nem megy részemről. Ugyanez van az izzadtságszaggal, kiábrándító!

Nagy dolog elvárni olyat, amit én is megteszek?

2014. márc. 29. 15:44
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Csókoltatom az összes csöpögő férfit, jók lesztek annak, aki nem hányja el magát tőletek! :*
2014. márc. 29. 17:43
 32/45 anonim ***** válasza:
94%

Úgy nézem nálad a kisebbik gond lenne az izzadás..mert még ha találnál is egy olyan faszit, aki nem izzad... De hogy az elviseljen téged, hajlandó legyen veled lenni, hát..sok sikert.

Más anyját pedig sose vedd a szádra. (csak egy jó tanács)

2014. márc. 29. 17:44
 33/45 anonim ***** válasza:
És egyébként nő vagyok. :) 23N
2014. márc. 29. 17:45
 34/45 anonim ***** válasza:

De még milyen nő!:)

Izzadnék vele...

2014. márc. 29. 17:52
 35/45 Költőnő? ***** válasza:
Szia #19:)
2014. márc. 29. 18:25
 36/45 anonim ***** válasza:

Csak én érzem úgy - így a kommenteket is elolvasva - hogy a kérdező ezzel be akart mutatni az izzadó embereknek és valójában nem az érdekli, hogy ez gond-e?

Kérdező! Akkor újra válaszolok. Nekünk nem gond. Neked gond ez az izzadós probléma. Azért, mert így cudar egy életed lesz, senki sem lesz elég jó neked, legyen az akármilyen jó ember vagy szerető társ, úgyis fintorogni fogsz. Meg a hozzáállásod az egészhez egyszerűen éretlen és gyerekes. Te magad is az vagy. Majd egyszer talán rájössz. Egy alapvető emberi dologtól finnyázol itt, mint valami hülye gyerek - már bocs.

Csak ha szerinted ezzel nincs gond - ami persze szíved joga - akkor nem értem, hogy miért teszed fel a kérdés? Igazoltatni akartad másokkal ezt az irracionális elvárást? Ahogy látom, nem sikerült. Normális ember ezen nem akad ki.

Keress magadnak olyan embert, aki nem izzad meg terhelés alatt, 'oszt jóvan. Sok sikert, de tényleg! De nem kéne az embereket lenézni azért, mert EMBERKÉNT MŰKÖDNEK. Hihetetlen...

(lábjegyzetnek idebiggyesztem: engem mint férfit kifejezetten izgat látni, ha egy nő izzad. És nem, nem az izgat, ha büdös.)

2014. márc. 29. 18:33
 37/45 anonim ***** válasza:
Minek teszed fel a kérdést, ha arrogáns módon lehurrogod azt, aki megmondja neked az igazat? Igen, rohadt beteg dolog ezt elvárni.
2014. márc. 29. 18:42
 38/45 anonim ***** válasza:
Mit jelent a stílus a te olvasatodban kedves kérdező? Kinek van stílusa? Mire érted? Öltözködés, vagy habitus, személyiség? Mire értendő ez a dolog?
2014. márc. 29. 18:51
 39/45 anonim ***** válasza:
91%

Látszik az orvosira járok nagy atlagan , hogy huly.e mint a föld. Ezzel be is bizonyitottad, amit koszonok.. Aldom az istent amiért távol tartott eddig az ilyen sötét bajgunaroktol..

Kezeltesd magad, ha már úgyis arra jársz

puszi

2014. márc. 29. 19:42
 40/45 anonim ***** válasza:
Úgy adódott, hogy ismerek a SOTE-ről jó sok futólányt, valószínűsíthetően a legjobbakat, de szerintem Te ne szállj be a csapatba, mert egy-egy futás után mi BŰZLÜNK, de úgy igazán durván! :D
2014. márc. 29. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!