Túl igényes lennék? Nagy gond, ha ezeket ugyanúgy elvárom?
Egy csöppnyit sem szeretek izzadni, így olyan szert használok, amitől nem izzadok. Elvárom, hogy a társamnak se legyen izzadtságszaga, még nyáron sem. Undorítónak tartom..
Én is normálisan felöltözök, így elvárom, hogy a másiknak is legyen stílusa, adjon a kinézetére.
Ez csak 2 példa volt, a többi nem ennyire hangsúlyos, ezek a leglényegesebbek... Ha egy srácnak nincs stílusa, egyből leírom:S Hiába ismerkedünk később, hiába 100%-osan jó belsőleg, egyszerűen nem megy részemről. Ugyanez van az izzadtságszaggal, kiábrándító!
Nagy dolog elvárni olyat, amit én is megteszek?
"Lehet, hogy beteges, a hónaljaktól is irtózom, annyira gusztustalan."
Ezen szakadtam :D Keress olyat, akinek nincs hónalja! De azért vigyázz, feje legyen! :D
Ha neked csak az izzadtságszaggal van gondod, az tök jól megoldható, ha az illető rendesen használ dezodort vagy ennek megfelelőjét, parfümöt, ilyesmit. Akkor nem lesz izzadtságszaga. Én mondjuk kicsit állatiasabb vagyok, imádom, mikor a barátom edzésről hazajön, és csurom átizzadt a pólója meg ő maga is, olyankor eszméletlen jókat lehet szexelni, dehát ez az én primitív életem, nem akarlak meggyőzni arról, hogy ez jó :D
Nyáron a buszon én is frászt kapok azoktól, akik lehet, hogy valahogy hírből sem hallottak valamiféle izzadásgátlóról, vagy legalább parfümről, és rettenetes izzadtságszaguk van, és én se jönnék össze olyannal, akinek állandóan izzadtságszaga van. De azért van különbség aközött, hogy már 3 napja izzad a nyári 40 fokban, és még mindig nem tusolt le, meg aközött, hogy sportolni volt, és azért van olyan szaga.
Vagy téged maga az izzadás ténye zavar? Mármint... azt nem várhatod el az emberektől, hogy alapvető biológiai funkcióikat változtassák meg valahogy, amikor azoknak- orvosis diákként tudnod kellene- igenis lényeges szerepe van, és nem viccből találta ki a természet. Persze, némelyek biztos csinálnak olyasmit magukkal, mint te, ez könnyen elképzelhető, ilyeneket kellene keresni. Sok sikert hozzá, de őszintén.
Viszont ha csak a szaga zavar, akkor az könnyebben megoldható.
A stílus dolog meg normális, én se jönnék össze olyannal, aki úgy néz ki, mint egy utolsó szakadt csöves.
Nem túl igényes vagy, irracionális.
Nekem a nyár pl rémálom! Elég ha lehajolok vagy picit kimegyek a napra és szakad rólam a víz. Nem segít ezen semmi szer. Ha be is kenem valahol, izzad másutt. Én utálom a legjobban, de megoldhatatlan.
Mondjuk büdös csak sportolás után vagyok, de azért elég durván tud szakadni a víz rólam sajnos. Az, hogy legyen stílusa, jól öltözködjön, ez viszont nem irracionális vagy túlzás. Én sem mennék ki rendesen felöltözve olyannal, aki mondjuk folyton tréningruciban jár.
De ez az izzadós/hónaljas dolog ez... beteges elvárás, már bocs.
23/F
Igazából én már csak egy dologra szeretnék reagálni...
Neked nem attól lesz kiadós egy szex, hogy összeizzadtok mindent?!
Szerintem nincs olyan szex, ahol nem izzad az ember... És minél szenvedélyesebb, vadabb az aktus, annál inkább izzad az ember. Persze ezutóbbira nem mindenki vágyik, nincs is ezzel baj, de qrvára szűz lehetsz még, ha azt hiszed, hogy egy jó, kiadós szexben az ember nem izzad.
21-es, biztos sok ész kell ahhoz, hogy rájöjj, mire gondoltam! :) De segítek: pl egy pasi fekszik, felemeli a kezét, a lány meg odafekszik. Na én még véletlenül sem fekszek a hónalja közelébe, csak ha le van engedve a karja.
Van eszem, tehát nem használok belőle annyit, hogy sport közben se izzadjak. Abban a 1,5 órában szerintem kiizzadom a napi mennyiséget, így én nem bűzölgök a buszon:)
Nyáron talán izzadnánk szex közbe, de mivel klímás lakás, ezért.. na mindegy:D
De igen, biztosan szűz is vagyok még, mert nálam a szex nem a közös izzadásról szól:DDD Édes istenem.....
Egyszer volt szerencsém egy duci sráccal szexelni, én voltam alul, csöpögött rám a homlokáról az izzadtság.. Alig vártam, hogy vége legyen... És nem volt kemény menet...
A tartós kapcsolataim meg szerencsére nem szörnyen izzadós pasikkal voltak, tehát a 2-3 órás kemény dugásnál sem csorgott rajtunk az izzadtság. Főleg, hogy jó kondiban voltunk.
"Persze ezutóbbira nem mindenki vágyik"
Kicsit benézted, mert nálam a jó szex az, ami után felülni sem tudok:DD
Nem mondtam, hogy a jó szex a közös izzadásról szól, hanem nincs olyan jó szex amiben nem izzad az ember... Főleg, ha aztán még felülni sem tudsz. És nem mondom, hogy rólunk folyik a víz, meg csöpögtetjük egymásra, de ettől még izzadunk és ha végighúzom a hátán a kezemet, akkor érzem, hogy nedves.
A kondi pedig nem sokat számít..mi is nagyon jó kondiban vagyunk.
Mindenesetre biztos találsz majd magadnak egy olyan idiótát, mint amilyen te is vagy. :)
A stílus kérdés nem túlzás, de ez az izzadás kérdés..ahogy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!