Túl igényes lennék? Nagy gond, ha ezeket ugyanúgy elvárom?
Egy csöppnyit sem szeretek izzadni, így olyan szert használok, amitől nem izzadok. Elvárom, hogy a társamnak se legyen izzadtságszaga, még nyáron sem. Undorítónak tartom..
Én is normálisan felöltözök, így elvárom, hogy a másiknak is legyen stílusa, adjon a kinézetére.
Ez csak 2 példa volt, a többi nem ennyire hangsúlyos, ezek a leglényegesebbek... Ha egy srácnak nincs stílusa, egyből leírom:S Hiába ismerkedünk később, hiába 100%-osan jó belsőleg, egyszerűen nem megy részemről. Ugyanez van az izzadtságszaggal, kiábrándító!
Nagy dolog elvárni olyat, amit én is megteszek?
Nem, csak éppen lehet, hogy emiatt fogsz lecsúszni valakiről, akivel talán több is lehetett volna köztetek, ha ezeket a felszínes elvárásokat félreteszed.
Mindenesetre ez a Te döntésed és szerencsédre ennek azért elég sokan meg is tudnak felelni.
Nem tudom félretenni. Ha valaki annyira nem tartja magát, hogy normális stílusa legyen, akkor mit várjak tőle?
Az izzadtságszagtól meg egyszerűen undorodom
Én elég izzadós természet vagyok sajnos, azt mondják azért mert izgulok pedig én úgy érzem hogy nem is :D egyszer írattam fel orvossal izzadság ellen valami löttyöt, amivel amikor bekentem a hónaljam teljesen kicsípte :(
egyébként én sem szeretem ha valaki büdös, vagy izzadság szaga van, de azt nem lehet el várni tőle hogy soha ne legyen az, mert pl ott vannak a tesi órák, vagy mondjuk fut a busz után, izgulás stb. szóval szerintem néha belefér, de aki mindennap büdös az tényleg kocc :D
Viszont kedves kérdező, arra kíváncsi lennék milyen "szert" is használsz ^^
És amíg hazamész a busszal, biciklivel vagy akárhogyan a sportolásból addig szted senki sem érzi meg az izzadtságszagod? És pont ekkor ismernéd meg álmaid lovagját, ő meg leírna téged, h akkor emiatt nem kellesz neki, mit szólnál?
Eléggé érdekes felfogásod van, tudod az emberek nem azért izzadnak, mert izzadni akarnak, hanem azért, mert az izzadás olyan természetes, mint a fingás. Vagy te talán nem szoktál fingani? Ja te nem, hisz lány vagy, bocs. Én is, mégis szoktam.
Szerintem előbb barátkozz meg a test természetes működésével és amíg ez nem megy, addig ne akarj párkapcsolatot.
Futni járok.. :D
Egészséges, mivel izzadok sport közben :) Attól, hogy nem csöpögök a buszon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!