Túl igényes lennék? Nagy gond, ha ezeket ugyanúgy elvárom?
Egy csöppnyit sem szeretek izzadni, így olyan szert használok, amitől nem izzadok. Elvárom, hogy a társamnak se legyen izzadtságszaga, még nyáron sem. Undorítónak tartom..
Én is normálisan felöltözök, így elvárom, hogy a másiknak is legyen stílusa, adjon a kinézetére.
Ez csak 2 példa volt, a többi nem ennyire hangsúlyos, ezek a leglényegesebbek... Ha egy srácnak nincs stílusa, egyből leírom:S Hiába ismerkedünk később, hiába 100%-osan jó belsőleg, egyszerűen nem megy részemről. Ugyanez van az izzadtságszaggal, kiábrándító!
Nagy dolog elvárni olyat, amit én is megteszek?
Nem egészséges nem izzadni, így adja le a hőt a tested és a méreganyagok is így távoznak...
Én is azt használom nyáron amit te, de csak heti-kétheti 1X, mert különben kimarja a bőröm. Mivel viszonylag nagy a melle, összeér és a dekoltázsom is izzad, bekentem vele ott is..hát nm kellett volna, mert azóta ha ott izzadok akkor pici kis vizhólyagok jönnek ki -.- (amik eltünnek, ha már nem izzadok)...
Mindegy a lényeg, hogy használd, de csak mértékkel... Egyébként igen, teljes mértékben nagy dolog ezt elvárnod, mert ez nem igényesség, hanem hülyeség. Terészetes életfunkció az izzadás, ráadásul a pasik sokkal jobban izzadnak, szemétség elvárni, hogy egy cseppet se izzadjon...(Főleg van aki egyszerűen akármit csinál akkor is izzad, van akire nem hat ez a szer se) Adj lejjebb...
tuti, hogy van valami bibi ott bent. ennyire komolyan venni ezt, ez már nem normális. egyszer szívesen elbeszélgetnék veled. persze a való életben, és nem tudnám, hogy ilyen kritériumaid vannak.
csak egy valamit ígérj meg! hogy ezt a lötyit nem akarod ráerőszakolni a leendő barátodra. vagy ha mégis, remélem ott szakít veled helyben.
Ilyenre esély sincs, mivel nem jövök össze izzadtságszagúval :) Nincs ennél undorítóbb. Lehet, hogy beteges, a hónaljaktól is irtózom, annyira gusztustalan.
De hát ez van. Amúgy mióta használom van, hogy nyáron nem is érzem a meleget. Ezt is szeretem benne :D
Amúgy miért ne venném komolyan? Nem vágyom halálosan pasira, nem vagyok kapcsolatfüggő, hogy jó legyen bárki.. :)
Ha nem jön, akkor nem jön, teljesen boldog vagyok szingliként is.
Nem izzadni nem természetes. És nem az izzadság maga büdös, hanem a bacik miatt az, ami a bőrön van. Sztem nem egészséges, amit csinálsz, illetve ahogy hozzáállsz.
Persze az ember szinte mindent megtesz ellene, mert tök kellemetlen, de inkább a szag részével érdemes dolgozni. Nem az izzadás tényével.Mert nem véletlenül izzadunk. Ez tény.
Na, kedves kérdező, így sose lesz részed egy egészséges-kemény-durvulós dug.sban, max lovagolhatsz majd a nemizzadó pasid nemizzadó fütykösén, ami persze majd parfümöt lövell a csodanunelládba, ami meg jázminillatú, mint tudjuk.
Mert a pasik izzadnak. Még télen is, hisz' a bőrünkön át is párologtatunk. Szerintem ne a srácoktól várd el, hogy tönkrevágják a bőrünk kémiai érzékeny kémiai egyensúlyát, hanem te menj el dokihoz! Manapság a pszihológusok töksok dologra felkészültek már.. szerintem rád is, tutira nem fogod megizzasztani őket:)
óheló Költőnő?:)
M29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!