Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért lehet ez? El vagyok...

Miért lehet ez? El vagyok átkozva?

Figyelt kérdés

Nem érzem magam annyira csúnyának, az zavar, hogy nem tökéletes a bőröm, és hogy a mosolyom se igazán..

szoktam bókokat is kapni fiúbarátoktól, meg "lelkesítőket".

DE EGYSZERŰEN még sem érzem magam jól (belül), kívülről mindenkivel el vagyok stb:) Közvetlen vagyok a fiúkkal, lányokkal egyaránt

Na de, hogy akárhányszor tetszett egy fiú sose jött vele össze semmi.. vagy nem ismertem eléggé, vagy sok lány tetszett még neki mellettem.. és hogy ez miért lehet? Vagy tényleg van mindenkinek az életében olyan terület ahol sikeresebb és ahol kevésbé?

14/L

2014. márc. 20. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:

lehet hogy 5év múlva te leszel az aki utána kapkodnak:)

Ne első hanem utolsó akarj lenni:)

2014. márc. 20. 19:15
 2/8 liza6789 ***** válasza:
tudod hogy még milyen sok időd van :D én 15 éves vagyok és én igy érzek mint te . én is sok bókot kapok de legbelül ugy érzem hogy nem vagyok szép. nekem se volt tökéletes az arcom és sajna csak nekem az osztályomból. de 1 jo kozmetikus simán meg tudja oldani hónapok alatt. a fogadon meg ugye a fogszabi segit. nekem 8 honap alatt szép fogam lett :) de gondolom ezt te is tudtad .. mikor belenézel a tükörbe akkor mondogasd magadnak hogy szép vagy és ne azokat keresd amik nem szépek benned hanem ami szép. biztos van ilyen ha mások bokoltak is neked:)15L
2014. márc. 20. 19:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Tudom mit érzel most. Annó én is ezt éreztem. Hidd el 1-2 év és lesz valakid :) tudom elég soknak tűnik, de hamar elfog telni. Inkább élvezd ki a szingliséged, vissza fogod még sírni. Nekem pl 15 évesen lett barátom(1.5 évig vele voltam)jó mondjuk előtte is volt 1-2 "diákszerelem" féleség ami nem tartott tovább 1 hónapnál. Ha türelmesen vársz és élvezed az életed akkor minden gyorsan fog eltelni. Ha gondolod írj nyugodtan privátba a fejleményekről :)

18/L

2014. márc. 20. 19:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :)) aranyosak vagytok!
2014. márc. 20. 19:26
 5/8 anonim válasza:
14 vagy majd kialakul még nem volt igazi tapasztalatod a párkapcsolatok terén majd kialakul :D több kitartást sikerülni fog még csak most kezded igazzán átérezni ezeket a dolgokat :D :)
2014. márc. 20. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert neked is csak a legjóképűbb fiúk kellenek, ők meg válogathatnak a jobbnál jobb csajok között.
2014. márc. 20. 19:39
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon nem:)

Kb. egyszer tetszett olyan fiú aki tényleg jól nézett ki, de ált. mindig kell lennie valakiben valami ami meg fog, herótom van az ilyen menő páwa fiúktól..

2014. márc. 20. 19:43
 8/8 anonim válasza:
a páwa gyerekeket én is utálom :D
2014. márc. 24. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!