Miért lehet ez? El vagyok átkozva?
Nem érzem magam annyira csúnyának, az zavar, hogy nem tökéletes a bőröm, és hogy a mosolyom se igazán..
szoktam bókokat is kapni fiúbarátoktól, meg "lelkesítőket".
DE EGYSZERŰEN még sem érzem magam jól (belül), kívülről mindenkivel el vagyok stb:) Közvetlen vagyok a fiúkkal, lányokkal egyaránt
Na de, hogy akárhányszor tetszett egy fiú sose jött vele össze semmi.. vagy nem ismertem eléggé, vagy sok lány tetszett még neki mellettem.. és hogy ez miért lehet? Vagy tényleg van mindenkinek az életében olyan terület ahol sikeresebb és ahol kevésbé?
14/L
lehet hogy 5év múlva te leszel az aki utána kapkodnak:)
Ne első hanem utolsó akarj lenni:)
Tudom mit érzel most. Annó én is ezt éreztem. Hidd el 1-2 év és lesz valakid :) tudom elég soknak tűnik, de hamar elfog telni. Inkább élvezd ki a szingliséged, vissza fogod még sírni. Nekem pl 15 évesen lett barátom(1.5 évig vele voltam)jó mondjuk előtte is volt 1-2 "diákszerelem" féleség ami nem tartott tovább 1 hónapnál. Ha türelmesen vársz és élvezed az életed akkor minden gyorsan fog eltelni. Ha gondolod írj nyugodtan privátba a fejleményekről :)
18/L
Nagyon nem:)
Kb. egyszer tetszett olyan fiú aki tényleg jól nézett ki, de ált. mindig kell lennie valakiben valami ami meg fog, herótom van az ilyen menő páwa fiúktól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!