Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt olyan, aki el van "átkozva" szerelemből?
Szerintem olyan mint én, nincsen még egy. Akibe én beleszeretek, azokkal holt fix hogy nem jövök össze, belém viszont a legelképesztőbb alakok zúgnak (mindegyik elképesztően lúzer - bocsánat nincs rájuk jobb szó).
Nincs velem semmi baj, sem külsőre sem belsőre, így nem értem hogy nekem miért nem jön össze. Elvárásaim sem olyan magasak, annyi hogy legyen velem egykorú, ne legyen alkesz, sem skizofrén, mert eddig csak ezek környékeztek meg szinte.
A többi fiúval meg eljutunk a barátságig. Ennyi :(
Ilyen a világon nincs szerintem. Szerintetek örökké egyedül maradok? Tényleg nem vagyok sem csúnya, sem buta, mindenkin szívesen segítek - mondjuk volt aki kihasznált emiatt.
Szerintetek mit csináljak?
nekem ugyanez van csajokkal,irtam is neked privit...
olyanokkal találkozom,akik állandoan több vasat tartanak a tüzben, akik bunkok,hazugok,
Én is hasonlóan érzem magam.Semmi nem jön össze...A legutóbbi fiú,akiben láttam reményt,hogy összejöjjünk,de nem lett belőle semmi.-.-
Iszonyatosan szeret(t)em azt a 17 éves fiút,aki egyszerűen,szó szerint egyik napról a másikra nem keresett,pedig mondta (a hazugságait),hogy én vagyok a legszebb,a legjobb,és hogy egymáséi vagyunk.hahaha aztán megbeszéltük hogy találkozunk,de milyen hihetetlen az sem jött össze,elkezdett hanyagolni.:D
Volt még egy fiú,akivel össze is jöttem,de mialatt jártunk,egy másik lánnyal randizgatott.
Jaj de szerencsés vagyok....-.-
Van itt MÉG??? Szerintem itt csupa olyan emberek vannak, akiknek nincs szerencséjük a szerelemben (pl. nekem sincs).
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!