Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha már nem szerelemből szeretem?
Már ne is haragudj, de tettél bármi erőfeszítést, hogy ez megváltozzon?
Csak a szeszélyességed miatt szerettél ki belőle (azaz friss húsra fáj a fogad) vagy okot is adott rá, hogy ne szeresd?
21F
szerintem mond el hogy mit érzel...ezz igy a leghelyesebb..talán már ö is igy érez csak ö sem akar megbántani..beszéljétek meg..
sok sikert..puszilak
18-L
Szerintem jól gondold ezt még át. Nem tudnád felfrissíteni az érzelmeket? Újra beleszeretni? Az ilyen jó kapcsolatokat meg kell becsülni, nem sok emberrel tudsz leélni egy egész életet. Pár év múlva meg bárki mással ugyanebbe az állapotba kerülhetsz.
Persze nem akarlak lebeszélni semmiről, csak én azért még átrágnám ezt párszor a helyedben. Akár vele is megbeszélhetnéd, hogy próbálkozzatok együtt, hátha segít.
De könyörgöm, mégis mi az oka, hogy nem férfiként nézel rá? Ezt írd már le.
Meg mond el neki! Nem fél évet várni kell... Hanem kinyitni a pici szád időben!! Változtatni addíg amíg lehetséges.
Hosszú távon nem fog működni, de már előre sajnálom a srácot.:(
Amúgy ha szeretted akkor az nem múlik el, mindig lehet a kapcsolaton alakítani hogy az működjön. De lehet ez az én naív felfogásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!