Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelemből szeretem? (bővebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelemből szeretem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok.Akkor el is kezdem:)na szóval van egy srác akivel kb 2-3 hete ismerkedtem meg egy buliban.mindig odajött beszélgettünk meg minden. vmikor meg is ölelt. aztán másnap felvettem facera. nem sokkal utána elkezdtünk beszélgetni.ez volt kb 2 hete. azóta minden áldott nap beszélgetünk. reggeltől estig:D mindig van témánk. a személyisége teljesen elvarázsolt.a legnagyobb baj h van barátnője. de nekem úgy jött le h nem nagyon érdekli mert attól eléggé félreérthető dolgokat írt.mindig olyan rossz érzésem van amikor meglátom hogy írnak egymásnak hogy mennyire szeretik egymást.tanácsokat kérnék.lehet e esélyem?és vajon szeretem?
2011. dec. 18. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:
"De van barátnője" =NINCS KÉRDÉS .... Már ne haragudj,de attól még hogy neked írogat,mivel férfi,minden férfi előszeretettel h.lyít másokat,ha van barátnője,akkor is,szerintem ne válaszd el a párjától,ha akar tőled valamit,akkor majd ő közeledik.Fordított esetben neked sem hiszem,hogy tetszene,ha elcsábítaná egy másik nő a szerelmed.....Főleg hogy két hete ismered csak,ugyan már,gondolkozz!Nem bántani akarlak,de ez a véleményem,szerintem te is jobban jársz,ha átgondolod!
2011. dec. 18. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:
2-3 után szerintem még csak fellángolást érezhetsz. Az egy dolog, hogy ő mit enged meg magának egy párkapcsolatban, de szerintem ne te legyél az aki két embert szétválaszt, az mindig visszaüthet és hasonló helyzetben gondolj bele te mit éreznél a barátnője helyében.
2011. dec. 18. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:
De útálom az ieneket. Nem nincs esélyed. Ne mássz rá oan pasira akinek noje van. Pláne ha írkál neki h szereti. Meg amúgy sem. Jézusom. Neked h esne a csaj helyében. Semmi szolidalitás nincs a mai nokben??
2011. dec. 18. 12:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem is akarom őket szétválasztani.ezt a pasinak is megmondtam hogy még van barátnője addig nem lehet semmi. amúgy meg szakítás is szóba jött kettőjük között.
2011. dec. 18. 12:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Jah persze. és azért írja h szereti meg minden. Én 2 éve vagyok a párommal. Volt szó koztunk is szakításról mikor veszekedtunk de semmi nem lett belolle. Ez sztem a legtobb hosszú kapcsolatban elofordul. De egyikuk sem gondolja komolyan. Ha meg azt mondja h igen akkor csak meg akar dugni
2011. dec. 18. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:
mit kihagytatok a válaszból: ha veled megcsalja/megcsalná a barátnőjét, akkor később te mit vársz majd tőle, ha a barátnője leszel?
2011. dec. 18. 15:48
 7/7 anonim ***** válasza:
attól függ... lehet h már unja a kapcsolatát. mióta vannak együtt a bnőjével? egyébként ezek a buliban megismerkedéses dolgok.. hát nem tudom.. néha ezekből semmi sem lesz. mi az ami "elvarázsolt" benne? mi az, ami tetszik neked benne?
2011. dec. 18. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!