Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt olyan, aki el van "átkozva" szerelemből?
Szerintem olyan mint én, nincsen még egy. Akibe én beleszeretek, azokkal holt fix hogy nem jövök össze, belém viszont a legelképesztőbb alakok zúgnak (mindegyik elképesztően lúzer - bocsánat nincs rájuk jobb szó).
Nincs velem semmi baj, sem külsőre sem belsőre, így nem értem hogy nekem miért nem jön össze. Elvárásaim sem olyan magasak, annyi hogy legyen velem egykorú, ne legyen alkesz, sem skizofrén, mert eddig csak ezek környékeztek meg szinte.
A többi fiúval meg eljutunk a barátságig. Ennyi :(
Ilyen a világon nincs szerintem. Szerintetek örökké egyedül maradok? Tényleg nem vagyok sem csúnya, sem buta, mindenkin szívesen segítek - mondjuk volt aki kihasznált emiatt.
Szerintetek mit csináljak?
Sokszor én is úgy érzem,hogy meg vagyok átkozva a szerelemmel.De időközben rá jöttem,minél jobban szeretném,hogy legyen valakim annál jobban nem fog össze jönni!Lazábbra vettem az egészet,nem görcsöltem és voalá lehet,hogy még is csak össze jön a szerelem nálam is :)
Ne akard mindenáron,és hidd el össze fog jönni!Legyél vidám,add magad és ne görcsölj!
Tetszett már pár lány de egyiknél se volt esélyem, még egy találkozót se tudtam velük megbeszélni. Egyszer randiztam de nem tudom hogy jött össze, végül is rosszul sikerült és utána többet nem is beszéltünk.
Aki most tetszik az szintén nem akar velem találkozni, most hogy nyári van és neki nyári szünet van, így már 2 hónapja nem láttam, írtam neki hogy találkozhatnánk de furcsa módon soha nem ér rá.
Az kizárt eset h rám nyomulna valaki, még a csunya lányok se.
Semmilyen kapcsolatom nem volt még lánnyal.
Van olyan mint te, sőt még rosszabb is, olvasd csak el mit írtam.
Az a helyzet, hogy nem tudod, hogy azok a "mások" miben mások. Lehet, hogy ők olyanokkal jönnek össze, akik elől te menekülsz. Csak mivel nem ismered őket, és csak a felszínt látod, miszerint nekik van párjuk, neked meg nincs, így azt gondolod, hogy nekik milyen jó. Nekik biztosan olyan jött össze, mint amilyet szerettek volna - pedig hidd el, valójában ez korántsincs így. Rengeteg ember csak azért van párkapcsolatban (ha ez egyáltalán annak nevezhető), hogy legyen mellette valaki vagy szexuális, vagy pedig érzelmi (biztos pont) célzattal.
Gondolkodj el azon, hogy milyen közös vonások voltak azokban a kapcsolataidban, amelyekben szerelmes voltál, és össze akartál jönni a fiúval. Valószínűleg találni fogsz 1-2 közös pontot mindegyikben, és azalapján már rájöhetsz, hogy mi okozza a problémát. Rengeteg oka lehet, de mivel nem ismerünk sem téged, sem pedig eme kapcsolataidat, körülményeket, kiszemelteket stb, így nem tudjuk helyetted megválaszolni a kérdésed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!