Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemből szeretetből utálat és ezek váltakozása? Többi lent!
Elég indok az, hogy nem szeret, de tényleg elmondhatta volna...
Valamennyire ezek természetes dolgok, de szerintem nem tart sokáig az ilyen harag olyannal akit szeretsz, ez csak a csalódottság egyik lehetséges negatív kifejeződése.
21/N
ma 22:00
Tudod az a legrosszabb az egészben hogy még meg sme bezséltük,sms-ben szakított velem.én szerettem volna vele megbeszélni a dolgokat hogy azért tisztázzuk és egyikünk se sértve távozzon,felkerestem rá 3 napra mert nem bírtam elviselni hogy 1 év után sms-ben szakít velem.nem csaltam meg soha nem bántottam,nem voltam tökéletes alá írom és voltak hibáim mint mindenkinek,de szemét módon dobott ki,nem ezt érdemeltem mer nem voltam rossz hozzá.úgy érzem annyi beszélgetést megért volna a dolog vagy is megérdemeltem volna vagy megérdemelném még mindig,mert nem ezt érdemeltem.
ja és egy 21 éves lányról beszélünk!sms-ben szakítt velem??
persze elég indok hogy nem szeret,de azért a dolgokat meg lehetne rendesen beszélni hogy még is mi volt az ok,vagy miért ábrándúlt esetleg ki belőlem.mert ha ezt így a szemembe mondja hogy bocsi te barom nem szeretlek,akkor ezt elfogadom!de egy sms-t hogy fogadjak el?hűséges voltam hozzá és szerettem,mint mondtam voltak hibáim mint mindenkinek úgy ahogy neki is..
Haver, nem gondolhatod komolyan hogy a szerelem örökké tart. "szemét módon hagyott el,minden indok nélkül!" - ez a duma, és gondolkodás önmagában szakító ok. Nagyon is okkal hagyott el, csak nem akart megbántani, azzal hogy elmondja mit nem bír rajtad.
"szeretet gyűlöletbe csap át" - Na ez már a felnőttkor jele, csak így tovább.
ma 22:10
Nem nem gondolom komolyan hogy örkké tart,nem taknyos hülye gyerek vagyok,volt már jó pár kapcsolatom.de ott mindig meg is volt az indok és korrekt módon megebszéltük hgy ez így nem mehet tovább!vagy ha én szakítottam akkor én mondtam el hogy ez így nem megy tovább és eg is indokoltam hogy miért.
ma 22:14
én már jó sokszor magamba szálltam és tudom mik a hibáim,és volt jó pár kapcsolatom ahhoz hogy tudjam is ezeket..de miből gondolod hogy én voltam a hibás?
nekem is volt olyan hogy én szakítottam,és nem azért mert valami nem tetszett a lánnyal kapcsolatban,hanem bennem volt a hiba és jobbnak láttam hogy ha véget vetek neki,de én legalább kitaláltam valamit.
soksor éreztem hogy az ő gyengeségét én rám akarja kivetíteni és hogy én vagyok a hibás.így mivel nem ismered a sztorit ne alkossál véleményt.igen hibáztam én,de neki is volt jó sok hibája,csak a különbség annyi hogy én ezeket beismertem,de ő nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!