Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek ilyet? (Legnagyobb szerelemből legjobb barát)
Van itt valaki akinek a kapcsolatuk végetértével a párja(legnagyobb szerelme) lett a legjobb barátja? és azóta is találkoztok,beszéltek,megosztotok egymással mindent és nagyon fontosak vagytok egymásnak? stb
Létezik ilyen?
Miután véget ért a párommal a kapcsoltunk,már csak ebben bízom,hogy legalább a barátságot nem veszítjük el és hasonlóan jól érezhetjük magunkat,azt leszámítva,hogy semmi testi kapcsolat és talán már új párja is van valamelyikünknek.
köszi a válaszokat.
hát ez szomorú:(
amúgy nem váltunk el haragban.sőt ugyanúgy viselkedtünk egymással a szakítás utáni nap,mint azelőtt.
Attól függ,hogy mindkettőtökben elmúlt-e az érzés.Ha már mindkettőtökben kihűlt,akkor végülis miért ne.Egyikőtök se vonzódik a másikhoz már mint férfi a nőhöz,illetve mint nő a férfihez,gondolom sok a közös szép emléketek,emberileg is fontosak vagytok egymásnak.Attól is függ,hogy mennyire voltatok jól meg,mennyire volt összhang köztetek.Ha igazán jól megértettétek egymást,sok volt bennetek a közös,nem csak szerelmesek voltatok egynmásba,akkor végülis lehettek jóbarátok is :)
Akkor nem működik,ha valamelyik fél még mindig érez vmit a másik iránt..
Velem is megtörtént.
1995-ben szakítottunk, és azóta is, kapcsolatokon, házasságokon, gyerekeken át a legjobb barátok vagyunk.
az enyém csak hasonló....
Van egy lány, akibe beleszerettem, szinte szerelmes lettem, de kicsit később derült ki h párja van...és háát én küzdöttem érte utána is meg minden, de a párja mellett föntött végül, mikor döntés elé állítottam!
De jött h nem akar elveszíteni meg bla bla bla....1 hónapig nem találkoztunk és nem beszéltünk, aztán újra elkezdett keresni, és már 2 éve a legjobb barátok vagyunk.Mert h kellek neki.....
Azóta nekem is van kapcsolatom, de ő megmaradt így Bestfriend..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!