Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet észrevenni, hogy a párod, csak érdekből van veled, nem pedig szerelemből?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 22:19
2/5 anonim válasza:
Minden párkapcsolatban van valami érdek, vagy valamelyik, vagy mindkét fél részéről! Ne áltassa senki magát, hogy az élet ilyen gyönyörű, hanem el kell fogadni, hogy bizony az ember csak érdekből köt kompromisszumot.
3/5 f@pin@ válasza:
Szájon csókol még? Nekem ez mindent elmond....
4/5 anonim válasza:
Már bocs utolsó, de ekkora baromságot!
Az egyetlen érdekem, hogy a barátommal legyek az az, hogy együtt lehetek azzal, akivel szeretjük egymást. Szerintem a kérdező anyagi érdekekre gondolt. Olyan pedig nincs minden kapcsolatban. Pláne mindkét fél részéről. Olyan is van, de azért ennyire nem sötét ez a világ.
Kérdező, te milyen jeleket tapasztalsz?
5/5 anonim válasza:
Akarom mondani utolsó előtti:D Amikor elkezdtem írni, akkor még csak két hozzászólás volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!