Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet észrevenni ha megcsal a párunk, illetve hogy 5hónapja csak a szex vagy tényleg szerelemből van velem?
Figyelt kérdés
5hónapja kapcsolatban élek.Csak azt szeretném megtudni,hogy ha már ennyi ideje velem van,akkor ugye nem csak a szex miatt van velem? Hogy lehet rájönni ha csak a szex miatt kellenék neki? Szexuális téren,elég sok mindent kipróbáltunk,itt csak a pózokra értem,és a popó szexre,nem kell vad dolgokra gondolni:) szóval ha nem felelnék meg neki az ágyban,akkor nem lenne velem,vagy csak azért van velem mert....én már lehet hogy csak képzelődöm?!2008. okt. 12. 21:22
1/3 anonim válasza:
Azt neked kell tudnod, hogy szeret e. mi ezt nem tudjuk eldönteni. Neked kell érezned, hogyan viszonyul hozzád. Mondja e hogy szeret, megölel e, abból is lehet látni ahogy rádnéz. Meg ahogy viszonyul hozzád. De ha nem lennél jó az ágyban nem hiszem, hogy veled lenne. De hogy csak a szex miatt van e melletted azt mi nem tudhatjuk.
2/3 anonim válasza:
Abból jöhetsz rá pédául hogy csak a sex kell neki, hogy akármikor találkoztok csak a sexen van a lényeg, nem csináltok semmi mást, és ha fel hozod a témat hogy egyik este mozizni menyjetek akkor ő nem akar vagy hasonló. Azt hogy megcsale, hát ellenőrizd, telefonja, mikor hol van, esetleg hívogasd többször mint eddig, tedd féltékennyé nézd meg hogy hogy reagál.
Sok sikert
3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen válaszokat.Hát már megpróbáltam féltékennyé tenni,de többet nem próbálkozom,mert nagyon féltékeny rám.Még csak sms-be irta hogy szeret,meg amikor rákérdeztem mondta hogy igen,de még nem mondta ki teljesen.köszi a válaszokat,azt hiszem megnyugodhatok:)
2008. okt. 13. 05:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!