Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megkülömböztetni ha csak a szex miatt van a másikkal, vagy szerelemböl?
"Ha nem fekszel le vele egy ideig, kiderül."
azért a szexmegvonás veszélyes játék. persze egy kapcsolat nem csak a szexre épül, de nagyon fontos eleme. ha látszólag minden indok nélkül (tehát nem veszekedtetek, nem jött meg, ilyesmi) megvonod tőle hosszabb időre, akkor a pasi joggal fog arra gondolni, hogy valami gond van kettőtök között. rákérdez, mi a baj, te meg azt mégsem mondhatod neki, hogy próbaképp egy ideig nem dugunk, egyrészt, mert akkor a próbának lőttek, másrészt meg mert hülyének fog nézni. szóval ha rákérdez, vagy nem mondasz semmit, vagy valamit bekamuzol, amit úgyis maximum ideig-óráig hisz el, hisz látja, hogy a gond nem múlt el, és te továbbra is titkolsz valamit.
szóval, még ha nem is a szex miatt volt veled, végül önbeteljesitő jóslattá válik, hogy elhagy, és pont a szex miatt.
nem tudom miért azonosítják egyesek a házassággal a szeretetet?
anélkül nem szerethet? miért baj, ha csak együtt éltek? ha a 3. gyerek után vesz feleségül az miért ciki???
ismerek egy idős párt, aki 30év után házasodott össze, úgy hogy már volt 2 felnőtt gyerekük.
majd az idő igazolja, h mit érez.
ha szeret, de egyáltalán nem akar feleségül venni, akkor elhagyod???
engem nem érdekel a papír. ha akar anélkül is velem marad, ha menni akar, akkor amúgyis megy....
ezen kérlek gondolkodj el...
nő vagyok, és mégsem erőszakoskodok a páromnál, pedig már elmúltunk 20évesek, és több mint 2éve együtt vagyunk.
akkor meg miért kell így túldramatizálni?
3hónap még nem számít olyan komoly kapcsolatnak. egyébként meg te érzed, hogy szeret-e vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!