Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelemből szeretetből utálat és ezek váltakozása? Többi lent!

Figyelt kérdés
A barátnőm szakított velem 2 hónpja,nagyon szerettem és még most is szeretem,de megfigyeltem magamon hogy néha ez a szeretet gyűlöletbe csap át.Sokszor gondolkodom azon hogy vissza szerzem őt és mivel nincs senkije talán esélyes lenne a dolog,de mivel szemét módon hagyott el,néha hatalmas gyűlölet tőr elő belőlem és nem tudom mire vélni a dolgot,igaz nme csalt meg,de szemét módon hagyott el,minden indok nélkül!
2012. máj. 1. 21:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3 èv utàn neke lapàt.sms-ben,telefonon msn-en elmondtàk..ez van.meghaltam egy honapja.nem èlek nem lètezek...nem tudom mièrt van vège...legrosszabb ez..!!!emèszt mar fàjjjj,de mèg,hogy...de az èlet megy tovàbb
2012. máj. 1. 22:35
 12/17 anonim ***** válasza:

A valódi okra sose fogsz rájönni, hogy miért szakított, de figyelj jobb is így hidd el! Legalább most már tudod, hogy mennyire félreismerted őt. Jobb neked nélküle. Ne keresd meg többet szerintem, aztán majd az idő megoldja!

Sajnos az ilyen sokkal jobban megmarad az embernek, mint az amikor szóban kifejtik, hogy vége!Ő a könnyebb utat választotta, ez méltatlan személyiségre vall.

Kívánom, hogy mielőbb tedd magad túl rajta és legyél sokat a barátaiddal,családoddal!

2012. máj. 1. 22:37
 13/17 anonim ***** válasza:
èn vagyok a #11 kommentelo.szoval 3 èv utàn nekem is lapàt lett.mièrt-?nem tudom.èn sem ezt èrdemeltem de ezt kaptam.nem tudom mièrt hu voltam szerettem mindenem naki adtam-ès vège van.èletem egy honapja koma,zombi nem èlek nem lètezek.nem tuom milyen nap van nem is èrdekel.tudni akarom mièrt...mièrt????!de nem vàlaszol senki.
2012. máj. 1. 22:42
 14/17 anonim ***** válasza:

#11: neked is csak annyit tudok írni, hogy jobb, hogy nem tudod az okokat, számtalan oka lehet. Elmúltak azérzelmei irányodban, szomorú az ilyen.De hidd el van kiút! Remélem helyrejössz te is és majd találsz olyat,akivel boldog leszel!

12#. válaszoló voltam.

2012. máj. 1. 22:44
 15/17 A kérdező kommentje:
1 hónapig én is zombi voltam..azt sem tdtam milyen nap van,sajnos most is sokszor vissza esik abba a fázisba.de most már jobban vagyok.amit tudok neked javasolni,hogy barátokkal legyél,és kezdj el valamit sportólni.és ne otthon feküdjél,én 3 hónapig otthon feküdtem meg elszívtam napi 3 doboz cigit,ebból állt az életem.nem tudtam enni és inni sem.most már jobban vagyok,de most már gyűlöletet és bosszút érzek inkább irányában.
2012. máj. 1. 22:46
 16/17 A kérdező kommentje:
bocsánat 3 hétig nem 3 hónapig
2012. máj. 1. 22:47
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem kicsit komplikàltabb a szakitàsom.kulfoldon èltem,3 èvig vele.o nem magyar.sajnos nem tehetem meg,hogy nem beszèlek vele.abban a fàzisban vagyunk...hogy elkuldi a dolgaim.mivel semmim sincs itthon,nem tehetem meg,hogy nem beszèlunk.nagyon rossz nekem,nem birok lapozni ez miatt.
2012. máj. 1. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!