Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért utálom, miközben szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálom, miközben szeretem?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy srác, akivel elég elmélyült a kapcsolatom, de még élőben nem is találkoztunk. Tavaly május óta beszélek vele, olyan mintha mindketten szerelmesek lennénk egymásba, de mégse. Amikor nem jön fel msn-re akkor nagyon szomorú vagyok, mert kívánom a társaságát, hogy velem legyen, viszont amikor velem van, akkor meg elfog az utálat az irányába. Legszívesebben törölném az ismerőseim közül, meg msn-ről is, de utána meg biztos, hogy sírnék utána. Ez mi?! nem tudom hova tenni.

2012. márc. 26. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:

azért utálod,mert nem személyesen beszéltek,szeretni meg...gondolom tudod te is,hogy miért

de ez a netes"randi" sosem vezet jóra,szal sztem hagyd a fenébe,mert rossz és rosszabb lesz késöbb

2012. márc. 26. 19:26
 2/10 A kérdező kommentje:
de találkozunk áprilisban...:\ most mi legyen?
2012. márc. 26. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
háhá de ismerős ilyen voltam 12évesen. te mennyi vagy?
 4/10 A kérdező kommentje:
17 xDDDDD
 5/10 anonim ***** válasza:
tekintsd el nem olvasottnak a kommentem
2012. márc. 26. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:
ez ilyen se veled se nélküled állapot.tiniként nekem is sok ilyen volt... nem vezetett egyik se jora...de talizni mindig érdemes akkor ugyis más. vagy megszereted jobban, vagy totál ellenszenves lesz.nekem olyan is volt akivel neten tök jol elbeszélgettem de élöben egy szot se tudtunk....nem jártok, még ráérsz eldönteni mit akarsz.
2012. márc. 26. 19:34
 7/10 anonim ***** válasza:
jön a nyár 1-2 elfelejted és találsz valakit ,akivel gyakran tudtok találkozni, és már az eszedbe sem fog jutni az msn :D
2012. márc. 26. 19:56
 8/10 pééé. válasza:

16 éves lány *

2010 júniusában ismertem meg a volt páromat, egy internetes oldalon. Félévig a világ legszerelmesebb emberének tartottam magamat, de persze tudtam hogy életemben nem találkoztam vele... értelme sincs ez csak a saját kis hülyeségem, mert elég messze is lakik tőlem, aztán 2011 03 07.-én találkoztunk, és élőben egy sokkal intelligensebb szerethető fiú volt, mint ami átjött az interneten belőle.. és akkor rájöttem, hogy benne tényleg van valami amit szerethetek... 9 hónapig voltunk egy pár úgy hogy havonta 4x láttuk egymást, de az mindent megért... és a mai napig úgy gondolok vissza rá mint az első szerelmemre... a kapcsolatunk ma is olyan mint akkor, csak már nem fogja a kezemet... mai napig beszélünk, a 'hónapfordulókon' kapok egy kedves sms-t és néha még egy egy hétvégét együtt töltünk.:)

szóval ezzel azt szerettem volna elmondani, hogy míg nem találkoztok ne legyél abban biztos hogy szereted...

2012. márc. 26. 20:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még! :) Régen velem is volt ilyesmi. Sok msnezés után végre találkoztam a sráccal, és hát élőben teljesen más volt, mint neten. Utána egy darabig még kívántam a társaságát, de csak msnen. Aztán elmúlt, és találtam egy valós személyiséggel rendelkező srácot.:)
2012. márc. 29. 21:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Teljesen más lesz élőben. Van aki sokkalta felszabadultabb élőben, mint gép előtt. Persze van, aki teljesen a fordítottja, szóval gép előtt cserfes, nyitott, vidám, majd élőben egy zárkózott, félénk, ember lészen. Aztán lehet ez azért van, mert szokatlan számára a szitu, de lehet az alap mentalitása ilyen, hogy kell neki ez a közvetettség, hogy felszabadult lehessen.
2012. márc. 29. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!