Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvagyok átkozva, ezzel mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvagyok átkozva, ezzel mit csináljak?

Figyelt kérdés

lány unokatesóim kur*a jól néznek ki,eléggé szégyenlősek,kivéve családon belül.nagyon közel lakunk egymáshoz és heti 2-szer vagy én megyek át hozzájuk vagy ők jönnek át hozzánk,csak úgy elsétálgatnak mellettem egyszál tangába és melltartóba(ami alig takar vmit),nem zárják be a fürdőszoba ajtót és az se zavarja őket ha benyitok véletlenül,a multkor bikiniben meg tangában megölelt az egyik,azt hittem kiszakad a gatyám...

nálam tabu a családon belüli kapcsolat,és nem tudom elkerülni hogy ne találkozzak velük,meg nem is akarom hogy ne találkozzak velük.nemtudom megkérni hogy ha meglátnak akkor egyből öltözzenek fel meg minden mert ez nekik annyira természetes főleg nyáron hogy fel se tűnik nekik.szóval az a kérdés hogy mit csináljak,mert már kicsi kellett hogy rájuk mozduljak csak pont ezt szeretném elkerülni

2012. máj. 13. 14:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Wehehehe de sajnállak.
2012. máj. 13. 14:19
 2/11 A kérdező kommentje:
1. hát b@zdmeg de nem akarok az unokatesóimmal lefeküdni...
2012. máj. 13. 14:22
 3/11 anonim ***** válasza:
legyen barátnőd, az majd eltereli a figyelmedet.
2012. máj. 13. 14:24
 4/11 anonim ***** válasza:
gondloj arra, hogy milyen lehet egy 70 éves öreg nő pucéran. bár engem is ölelt már meg bikinis csaj hátulról, úgy, h gyakorlatilag beleállt a melle a hátamba :D nem könnyű, de keménynek kell lenni
2012. máj. 13. 14:25
 5/11 anonim ***** válasza:

Valahogy vezesd le a feszültséget. Barátnő, vagy ha momentán nincs senkid, akkro Tenyér asszonyság, no meg az 5 szolgálója...

Velük tényleg ne próbálkozz. Nem látják / érzik rajtad, hogy feszült vagy ilyenkor?

2012. máj. 13. 14:25
 6/11 A kérdező kommentje:

a barátnő most így kapásból necces...

és sztem nem nagyon mert próbálom magam fékezni csak a gatyát nem...attól félek azt veszik észre egyszer....

2012. máj. 13. 14:28
 7/11 anonim válasza:
Ez vicces helyzet:D na,sztem egyik alkalommal ülj le velük,elég érettek hozzá,hogy megtudj velük beszélni egy téged eléggé ''zavaró",kínos szitut.
2012. máj. 13. 14:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Nah, ha a gatyát észreveszik egyszer, lehet maguktól is ráébrednek, hogy hoppá, hormonok dolgoznak valakiben :)

De ezt elő lehet ám adni humorosan is, akkor csak nem sértődnek be rá. Pl, oké, maradjanak így, de akkor ne lepődjenek meg, ha a tested reagál :)

2012. máj. 13. 14:31
 9/11 A kérdező kommentje:
7. először én is élveztem amíg nem gondoltam át a helyzetet jobban,megpróbálom megbeszélni velük csak az ilyenhez sose volt nagyon bátorságom hogy leülök és beszélgetek komolyan.amúgy én 15 vagyok és ők 16,17,17 ők 3-man testvérek és 2-en ikrek
2012. máj. 13. 14:33
 10/11 A kérdező kommentje:
meg ők az egyetlen unokatesóim akik közel laknak hozzánk és én mivel egyke vagyok olyan mintha a nővéreim lennének szóval lehetetlen az hogy kevesebbet találkozzunk
2012. máj. 13. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!