Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvagyok átkozva, ezzel mit csináljak?
lány unokatesóim kur*a jól néznek ki,eléggé szégyenlősek,kivéve családon belül.nagyon közel lakunk egymáshoz és heti 2-szer vagy én megyek át hozzájuk vagy ők jönnek át hozzánk,csak úgy elsétálgatnak mellettem egyszál tangába és melltartóba(ami alig takar vmit),nem zárják be a fürdőszoba ajtót és az se zavarja őket ha benyitok véletlenül,a multkor bikiniben meg tangában megölelt az egyik,azt hittem kiszakad a gatyám...
nálam tabu a családon belüli kapcsolat,és nem tudom elkerülni hogy ne találkozzak velük,meg nem is akarom hogy ne találkozzak velük.nemtudom megkérni hogy ha meglátnak akkor egyből öltözzenek fel meg minden mert ez nekik annyira természetes főleg nyáron hogy fel se tűnik nekik.szóval az a kérdés hogy mit csináljak,mert már kicsi kellett hogy rájuk mozduljak csak pont ezt szeretném elkerülni
Valahogy vezesd le a feszültséget. Barátnő, vagy ha momentán nincs senkid, akkro Tenyér asszonyság, no meg az 5 szolgálója...
Velük tényleg ne próbálkozz. Nem látják / érzik rajtad, hogy feszült vagy ilyenkor?
a barátnő most így kapásból necces...
és sztem nem nagyon mert próbálom magam fékezni csak a gatyát nem...attól félek azt veszik észre egyszer....
Nah, ha a gatyát észreveszik egyszer, lehet maguktól is ráébrednek, hogy hoppá, hormonok dolgoznak valakiben :)
De ezt elő lehet ám adni humorosan is, akkor csak nem sértődnek be rá. Pl, oké, maradjanak így, de akkor ne lepődjenek meg, ha a tested reagál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!