Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kopi_88 kérdése:
Miért vagyok ilyen peches a nőkkel? Olyan mintha el lennék átkozva. (Részletek lentebb)
Figyelt kérdés
Néha teljesen úgy érzem, hogy el vagyok átkozva. Ezt főként párkapcsolati szinten értem. 24 éves Férfi vagyok. Volt egy pár barátnőm, de hosszútávú kapcsolatot még sosem sikerült kialakítanom, pedig nem vagyok papucs, de törődtem a barátnőmmel, mégis valamiért elhidegültek tőlem. Sajnos ugyan ez van a lány barátaimmal is, és ismerkedés terén is. Az elején minden jól megy, aztán mindig történik valami hülyeség, ami sokszor tőlem független. Olyan mintha a sors keze nem akarná, hogy összejöjjön. Aztán azóta már félek kezdeményezni is, mert rettegek attól, hogy valami hülyeség fog történni és csalódnom kell. Szóval most itt vagyok, összetörve, tanácstalanul. Gondolom, hogy az egész csak belső elhatározás kérdése de nem tudom hogyan elkezdeni az önbecsülésemet újraépíteni és a félelmeimtől megszabadulni.2013. jan. 26. 12:16
1/5 anonim válasza:
Fijam, Puafestival.com kell neked, csak annyit mondj, hogy T.D vezetett oda téged.
2/5 anonim válasza:
könnyebb lenne, ha írnál konkrét példát, akár privátban, így nem lehet válaszolni
4/5 A kérdező kommentje:
ursula ursulella: írtam privátba.
Utolsó, köszönöm nem vagyok olyan alacsony, 177cm (átlagos) és túl csúnyának se mondanám magam.
2013. jan. 26. 12:40
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem vagy te elátkozva. Egy tök áltag élethelyzetű egyén vagy. Eleve vannak akiknek a te életkorodra, de még pár évvel az feltt se volt közük nőkhoz, vagy külső, vagy belső problémák miatt. Azok akkor mik? Neked volt már jópár. AZért az nem semmi, annyit értél már,hogy képes voltál felszedni, mégha megtartani már kevésnek bizonyultál.
Inkább az megy csoda! számba,ha valakinek összejön ,és még működőképes is a viszonya. A többi, hogy nem jön eleve össze se, meg nem életképes a viszony, az az általános.
Nehéz inkább olyat találni,aki hozzád való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!