Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lent a részletek!
Figyelt kérdés
van egy lány,aki tetszik nekem de nem merem neki megmondani,ráadásul,az osztálytársam.mit javasoltok?
17/f
2013. jan. 19. 15:50
2/5 anonim válasza:
Olvasd vissza a kismillió ilyen kérdést.
3/5 anonim válasza:
Lilla, én beszarok Tőled:D jópár friss kérdéshez írtál, elemedben vagy, látom:D (y)
amúgy meg ja.. merd elmondani... ha nem mondod el... nem történik semmi
4/5 Doktor Jo válasza:
Veszteni valód nincs. Próbálkozz valami közös programra elhívni ahol csak ketten vagytok. Ha akar valamit belemegy ha nem akkor érd el h veled akarjon lenni, csinál olyan dolgokat mit ő is szeret. (osztálytárssal azért nem jó kavarni, meg járni mert lehet rossz vége annak is ha napi 8 órát össze vagytok zárva, és ha vége lesz még mindig bámulhatod min négy évig, attól függ milyen suliba jársz)
5/5 A kérdező kommentje:
utolso kommentelő!
2 és fél évig kéne bámulnom ha szakitanánk.:)
én ha összejönnék vele,akkor hagynék neki személyes teret(pl:6 szünetből csak 2-szer lennék vele,mert du.-n találkoznánk stb)
egyébként nem szeretem ha minden szunetben csak vele lennék.
2013. jan. 19. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!