Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan szerettek ismerkedni? (részletek a kérdés kifejtésében)
Azt látom, hogy az utcán nem túl jó ötlet ismerkedni, hiszen ott mindenki megy valahova vagy vár valakit. Szórakozóhelyen pedig nem igazán lehet hosszabb távra tervezni.
Nem a megszólítással van problémám, inkább azzal, hogy hol? :)
Ezzel én is bajban voltam.
Suliba már nem járok, munkahelyen mindenki nős (plusz egyébként sem vagyok híve az "együtt dolgozunk, együtt járunk" kapcsolatoknak), szórakozóhellyel az a baj, hogy ott a pasik általában nem hosszútávú kapcsolatot keresnek, plusz nem igazán lehet dumálni, max üvöltve, plusz én azért járok ilyen helyekre, hogy a barátaimmal legyek és kiengedjem a gőzt.
Ha utcán, buszon szólítanál le, akkor furán néznék, bár alapból nem szeretek idegenekkel kommunikálni.
Nekem a társkereső jött be, kényelmes, az emailezgetések során azért sokat megtudhatsz az emberről, nem vagy semmire sem "kötelezve".
Én ott találtam meg a párom :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!