Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki el tudná mondani, hogy egy könyvtárban hogyan lehet ismerkedni?
Lehet én vagyok túl pesszimista ezzel kapcsolatban, de szerintem ezekre a kérdésekre az lenne a döntő többségben a válasz, hogy már megbocsáss, de nem látod, hogy elfoglalt vagyok, ha valamilyen könyvet keresel kérdezd meg a könyvtárost a pultnál a számítógép előtt, ő jobban tudja, hogy mi hol található. Másik variáció, hogy elkezdenénk beszélgetni a többi teremben tartózkodó látogató szólna ránk, hogy fogjuk be a pofánkat.
A könyvtárakban ki is van írva, hogy csendet a könyvtárba.
Én eddig ezt tapasztaltam.
Miért pont könyvtárban akarsz ismerkedni?
Nem jársz iskolában? Ha gimis vagy ezer lány jár még ugyanabba a gimibe.
Ha fősulis, akkor szintén.
Ismerkedj iwiw-en vagy fészbukon, csak ne nyomulj erőszakosan, mert azt nem szeretik, ha azt mondja egy csaj, hogy kopj le, akkor nincs mese, le kell kopni és keresni kell egy másik lányt.
Hány éves vagy?
Közkönyvtárban, mint amilyen a Szabó Ervin-hálózat, nem lehet szerintem.
Csak egyetemi, főiskolai könyvtárban, ahová csak fiatalok járnak, nincsenek pusmogó vén taták, és 18 év alattiak. Nagy előny, ha már előtte látásból ismertétek egymást az egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!