Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amire ha elhívok egy lányt nem tud nemet mondani?
Figyelt kérdés
Vmi nagyon extra kellene mert még sose találkoztunk tehát könnyen nemet tud mondani, viszont én mindenáron meg akarom ismerni.2012. nov. 3. 15:53
2/13 A kérdező kommentje:
Azokra tudott :D
2012. nov. 3. 15:55
3/13 anonim válasza:
Nem tudod róla, hogy mit szeret? Milyen programot? Mert ha olyat találsz ki, akkor úgyis elmegy.
Engem pl a kedvenc bandám koncertjére hívtak el, arra kb senkinek se mondtam volna nemet. :)
Te is valami ilyesmiben gondolkozz esetleg, ahova akár haverságból is elmegy valaki, mert ott ha jól érzitek magatokat együtt, könnyen kialakulhat bármi.
4/13 anonim válasza:
Álomutazás Tahitire. Remélem segítettem.
5/13 anonim válasza:
#2 Mert neki nem voltak elég jóképűek :P
6/13 plfsasa16 válasza:
shoppingolas ....ugy hogy te fizetsz :P
7/13 A kérdező kommentje:
én még tahitire is elvinném :D
csak 1 dolgot tudok róla h mit szeretne, mert alig ismerem, de már láttuk egymást, kinézet alapján nem utasított el. az az 1 dolog pedig nagyon költséges és ő is kellene hozzá már az elejétől fogva.
2012. nov. 3. 16:09
8/13 mérgeszacskó válasza:
kérdezd meg töle hogy patkoltále már disznót ,tuti elmegyveled nálam bevált.
9/13 anonim válasza:
Kérd meg, hogy kísérjen el egy telitalálatos lottószelvény beváltása alkalmából, a lottózóba.
10/13 A kérdező kommentje:
látom vannak itt rutinos csábítók :D
jöhetnek még ilyen poénos de megvalósítható tippek.
2012. nov. 3. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!