Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyű mondani, de tenni ellene?
Ugyebár az ismerkedéshez önbizalom magabiztosság kell. De ha nem szereted magad és nem tudod elfogadni önmagad,akkor nehéz. Sokan mondják hogy fogadd el önmagad de hogyan..neked hogyan sikerült elérned ezt kort és nemet is
24f
Úgy, hogy tettem ellene. Rettentő vékony voltam, de eljártam keményen edzeni (nem konditerembe...) és meg is lett az eredménye. Ha valamit akarsz, tegyél érte. Egyik legnagyobb igazság.
19f
Szerintem nem állja meg a helyét az állítás, miszerint csak kellő önbizalommal lehet ismerkedni. Nekem semmi önbizalmam, egyenesen utálom magam, a negatív kisugárzásomat meg szinte mérni lehet (ez nem vicc!)
Mégis van barátnőm. Miért? Mert a szerelem nem egy logikus döntés következménye, sőt, minden logikát nélkülöz.
először hagyd a fenébe, hogy párkapcsolatot akarsz, hogy nőkkel akarsz ismerkedni. mert úgy sem fog menni.
mit csinálsz most? tanulsz? dolgozol? sokat vagy emberekkel? sportolsz? otthon ülsz egész nap?
először szerintem sokat kell emberek között mozogni, hogy megtanulj bánni velük, és lásd, ki hogy bánik veled. ha ezekben sok tapasztalatod lesz, ráadásul pozitívak, akkor kezdesz kevésbé félni. vagy is szerintem a legtöbb ilyen csávónak a befelé fordulás a baja. ülnek, aztán hjaj nem akarok, nem merek emberek közé menni, merthát milyenek már, meg amúgy is biztos lenéznek. vagy valami ilyesmi. te hogy vagy ezzel?
például nekem ez az introvertált kisebbségi-érzésekkel teli személyiségem kezd kissé háttérbe szorulni, mert nincs rá sok időm, hogy szomorkodjak, gondolkodjak. tanulás mellett dolgozni mentem sok ember közé, ha lesz időm megyek sportolni is ezek kellenek hogy kikapcsold az agyad, és élj.
idő kell hozzá hogy érezd, h mennyit érsz, és miért is - ehhez kell tenned valamit, ami megadja ezt az érzést. addig meg minél kevesebbet gondolkodni (ostobaságokról! hogy épp mi a baj veled :) ).
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!