Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyű mondani. DE van, aki leszólított már egy fiút és bejött neki?
Mivel lehet leszólítani egy srácot? Már régóta keresem a kérdést, és mindent végigkutattam, de sehogyse találtam olyat, ami jó lenne, beválna és megmerném csinálni.
akár buszon, akár suliban...
16/L
Szia! Szerintem nem kell konkrétan leszólítani, elég ha mosolyogsz rá és a szemébe nézel, de úgy, hogy ne is gondolhasson másra, mint hogy azért nézed mert tetszik neked! Ha tetszel neki úgyis odamegy!
Ha pedig azért nem menne oda mert félénk, és ezt látod rajta amikor mosolyogsz rá meg nézed, akkor valami kamukérdéssel, mint amikkel fiúk szoktak lányokat!
2.válaszoló: aha.. mondani könnyű:D
3.válaszoló: ezt már hallottam :D
de köszi nektek is..
Nah azért az már kicsit kihasználás lenne, ha a csaj csak úgy odaállítana a fiú elé és megkérné arra őt, hogy vegyen neki egy szendvicset.
Szerintem a buszon ejts le valamit (ha melletted ül a srác) és várd meg a reakcióját. Ha felveszi, akkor köszönd meg neki és kérdezd meg tőle, hogy mi a neve, hova jár suliba, mit tanul, majd térjetek át a hobbikra és a zenékre.
A többi jön magától. :)
a szendvicses kicsit tényleg lol lenne...:D
meg nemnagyon jár büfébe:/:D
de köszi, a többi joo:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!