Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vihetném? (Lent részletek)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vihetném? (Lent részletek)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap összevesztünk a barátnőmmel egy félreértés miatt, amit bár ugyan megbeszéltünk de én még mindig érzem rajta azt hogy haragszik rám.

Arra gondoltam hogy holnap elvinném valahova, békülés képpen, csak ötletem sincs hova. A lány szereti a természetet, de hideg van, jégkorizni nem tudunk, szóval a szabad programok nagy része kilőve. Valami ötlet? :) Vigyem el az első randink helyszínére? Mozit nem szereti annyira, meg hát jelenleg az sem lenne most olcsó mulatság.

A szex mint megoldás jó, csak még nem vagyunk együtt alig egy hónapja, így ez még nem igazán jöhetne szóba, majd csak idővel.

Köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 4. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég hamar megvolt az első komoly veszekedés. Úgy látom, nem akarsz rá költeni, pedig vacsora egy étteremben szerintem nagyon jó dolog lenne. Vagy főzzél neki te.
2013. jan. 4. 16:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon megsértettem Őt :( Nem arról van szó, hogy nem akarok rá költeni, de befuccsolt a cégem. :(

Lehet főzök neki, bár nem tudok, vagy kérek kölcsön szülőktől és elviszem a kedvenc éttermébe :)

2013. jan. 4. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok sikert hozzá!
2013. jan. 4. 22:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) küldetés teljesítve :)
2013. jan. 5. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!