Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyeim! Kérdés leszólítással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim! Kérdés leszólítással kapcsolatban (részletek lent)?

Figyelt kérdés
Ha egy fiúval szemeztek egy buszon majd a fiú miattatok leszáll ott, ahol ti is és leszólít titeket és tegyük fel még szimpatikusnak is tűnik, akkor nem veszitek tolakodásnak, hogy vadidegenként utcán próbál meg ismerkedni? Imponálna, hogy csak miattad leszállna a buszról, hogy megismerjen?
2012. nov. 20. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem nem szojtam idegenekkel beszelgetni....
2012. nov. 20. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
egy próbát megér ha tetszel neki hátha bejön, hivd el azonnal egy közeli kávézóba ha ráér hogy tudjatok kicsit beszélgetni utána ha szimpik vagytok ugyis megadja a számát ha nem akkor meg ugysem lát többet.
2012. nov. 20. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
először biztosan meglepő, de mindenféleképpen pozitív, jól eső gesztus :)
2012. nov. 20. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg! Semmi veszítenivalód nincs!
2012. nov. 21. 08:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy tetszene a dolog.Végre valaki..!:D
2012. nov. 22. 22:20
 6/7 anonim válasza:

Szia!

Én bejátszottam és elvittem egy csajt teázni :).

Végül nem jöttünk össze de poén volt.

2012. nov. 22. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:

jajj, én mindig ezt várom, hogy a srác akivel szemezem szálljon le és szólítson meg, vagy ne szálljon le, csak szólítsom meg egyszerűen, ha már 10 perce a pofámba bámul. ha nem tetszik persze gázos, de ha igen, akkor nagyon jó lenne!! :D

de sztem el tudod dönteni, hogy kivel kölcsönös a szimpátia és kivel nem:)

2012. nov. 23. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!